Media News εν τάχει (10/03)

Media News εν τάχει (10/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον «αστερισμό» του κορωνοϊού και τα κανάλια, μαζί με όλο τον πλανήτη.

10 Μαρτίου 2020

Χωρίς την παρουσία κοινού θα βγαίνουν στο εξής όλες οι εκπομπές του Open, λόγω της επιδημίας. Η κίνηση αυτή θα επηρεάσει (φυσικά) και το «Just The 2 Of Us», που θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο, ενώ στα στούντιο θα βρίσκονται μόνο οι απαραίτητοι συντελεστές για να βγει το πρόγραμμα (παρουσιαστές, τεχνικοί κ.ά.) «με αυστηρή τήρηση των μέτρων υγεινής», όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση του καναλιού.

-------------------------

Τον «φάκελο» του κορωνοϊού ανοίγουν στο νέο τους επεισόδιο τα «Mega Papers» και ο Χάρης Καρανίκας, αυτή την Τετάρτη στις 12 τα μεσάνυχτα. Για την ζωή με την ασθένεια και τις επιπτώσεις στη χώρα μας από τα μέτρα πρόληψης, μιλούν στην κάμερα του Mega ο υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική Θόδωρος Σκυλακάκης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγειας Ιωάννης Κυριόπουλος, ο καθηγητής Ογκολογίας Αιματολογίας και πρύτανης του ΕΚΠΑ Αθανάσιος Δημόπουλος, και η καθηγήτρια Παιδιατρικής και Λοιμωξιολογίας και Διευθύντρια της Β' Παιδιατρικής κλινικής Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» Μαρία Τσολιά.

-------------------------

Γεμάτο με παραγωγές της HBO θα είναι και τον Μάρτιο το Vodafone TV. Το «The Outsider», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Stephen King, έχει ήδη κερδίσει πολλούς τηλεθεατές και συνεχίζει με νέα επεισόδια, ενώ από τις 17 Μαρτίου έρχεται και το «Avenue 5», η νέα κωμική σειρά του μιντιακού κολοσσού με πρωταγωνιστή τον «Dr. House», Hugh Laurie.