Media News εν τάχει (12/03)

Media News εν τάχει (12/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέες ειδικές εκπομπές για τον κορωνοϊό από τα κανάλια.

12 Μαρτίου 2020

Με αφορμή την ανακήρυξη του ιού ως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αύριο στις 21.00 ο ΣΚΑΪ θα μεταδόσει εκτάκτως την εκπομπή «Η αλήθεια για τον κορωνοϊό». Ο Νίκος Στραβελάκης θα φιλοξενήσει στο στούντιο του καναλιού ειδικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα υπάρξουν και ζωντανές συνδέσεις με την Βόρεια Ιταλία, την Κίνα, την Γερμανία, την Αγγλία και τις ΗΠΑ, για τις τελευταίες εξελίξεις.

-------------------------

Κρούσματα κορωνοϊού στην ΕΡΤ και την Καθημερινή. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση κάνει λόγο για έναν εργαζόμενό της στο τμήμα ροής στο Ραδιομέγαρο, ενώ η ιστορική εφημερίδα για έναν εργαζόμενο που απασχολείται στο site kathimerini.gr.

-------------------------

Σε «καραντίνα χωρίς κορωνοϊό» δηλώνουν οι εργαζόμενοι της «Νέας Σελίδας», στην τελευταία ανακοίνωσή τους. Σύμφωνα με τους ίδιους η ιδιοκτησία της εφημερίδας που έβαλε «λουκέτο» προ ημερών, δεν τους έχει καταβάλλει ακόμα οφειλόμενους μισθούς, αποζημιώσεις και ό,τι ακόμα προβλέπει ο νόμος, κάνοντας έκκληση στα αρμόδια υπουργεία για να τους προστατέψουν.

-------------------------

Η Έλενα Ακρίτα μιλά για όλα στο Mega. Απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα η γνωστή δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας θα δώσει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Νέες Εποχές» του Γιάννη Διαμαντή, για θέματα όπως τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, το συγγραφικό της έργο, την σχέση της με τα social media κ.ά.