Τον Ιούνιο του 2021 τελικά ο MALUMA στην Ελλάδα

Τον Ιούνιο του 2021 τελικά  ο MALUMA στην Ελλάδα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου

17 Μαρτίου 2020

Μετά την αναγκαστική αναβολή των συναυλιών του MALUMA στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας, ο διοργανωτής σε συνεννόηση με τον καλλιτέχνη, κατάφεραν να βρουν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο μεγάλων συναυλιών του στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Special guest Ελένη Φουρέιρα.

Μόλις 25 χρονών, ο λατίνος τραγουδιστής και sexiest man alive για το 2018, μετράει ήδη σχεδόν 200 sold out συναυλίες παγκοσμίως με περισσότερα από 1.000.000 εισιτήρια, ενώ η Madonna, o J Balvin, ο Ricky Martin και η Shakira είναι μερικές από τις πρόσφατες συνεργασίες του, επιβεβαιώνοντας πως ο MALUMA είναι το απόλυτο crossover της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Με το τελευταίο του album F.A.M.E. να κατακτά την κορυφή των Billboards την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του αλλά και ένα latin Grammy στην κατηγορία του καλύτερου σύγχρονου pop album, ο εξωτικός MALUMΑ ανήκει στην κορυφή των παγκόσμιων stars και έχει στόχο να ξεσηκώσει κάθε έναν από τους 76 εκ. followers του στο Twitter, Facebook & Instagram από κοντά και στην Ελλάδα αφού έχει ήδη καταφέρει να κάνει το κοινό να χορεύει στα μεγαλύτερα stages και συναυλιακούς χώρους του πλανήτη.

Τα εισιτήρια όσων τα είχαν προμηθευτεί, ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες.