Media News εν τάχει (17/03)

Media News εν τάχει (17/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κανάλια και ραδιόφωνα συνεχίζουν στον «αστερισμό» του κορωνοϊού...

17 Μαρτίου 2020

Μέτρα για την προστασία των εργαζομένων του και την εμψύχωση των τηλεθεατών του σε αυτές τις δύσκολες μέρες, παίρνει ο ενημερωτικός τομέας του Alpha. Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του καναλιού θα κάνουν χρήση ειδικού εξαρτήματος κατά την ηχοληψία, τηρώντας και τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, ενώ ορισμένοι ρεπόρτερ θα ενημερώνουν από τα σπίτια τους. Επιπλέον για το διευρυμένο δελτίο ειδήσεων του Alpha επιστρατεύονται και παρουσιαστές εκπομπών του, όπως ο Τάκης Χατζής και η Σοφία Παπαϊωάννου, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος θα δίνει συμβουλές στους τηλεθεατές του καναλιού για να περάσουν εποικοδομητικά τον χρόνο τους στο σπίτι τους.

-------------------------

Πολύ καλές οι επιδόσεις για τον χθεσινό ενημερωτικό τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Νίκο Ρογκάκο και τον Παναγιώτη Στάθη, από τις 06.00 εως τις 13.00. Για 7 ώρες ο τηλεοπτικός σταθμός ήταν πρώτος στο «δυναμικό κοινό» έχοντας μερίδιο 21,3%, ενώ στο ανδρικό κοινό έφτασε μέχρι το 23,8%.

-------------------------

Την ζωντανή μετάδοση των Θείων Λειτουργιών αναλαμβάνουν η ΕΡΤ2 και το Πρώτο Πρόγραμμα. Με βάση και την τελευταία ΚΥΑ που αναφέρει ότι «επιτρέπεται η τέλεση Λειτουργίας αποκλειστικά προς το σκοπό της τηλεοπτικής και της ραδιοφωνικής της μετάδοσης με την παρουσία του απολύτως αναγκαίου προσωπικού του Μέσου», το δεύτερο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης και το ενημερωτικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ έχουν ήδη προγραμματίσει την μετάδοση των Χαιρετισμών της ερχόμενης Παρασκευής και της Θείας Λειτουργίας της ερχόμενης Κυριακής.

-------------------------

Περιορίζεται στο μισό το ζωντανό πρόγραμμα στον Best 92.6. Από τις 16.00 εως τις 02.00 όλες οι εκπομπές του ραδιοσταθμού θα είναι ηχογραφημένες μέχρι νεωτέρας, δηλαδή εκείνες του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου, της Εύης Σιδηροπούλου, της Άννας Μαρίας Χαροκόπου, του Αλέξανδρου Χριστόπουλου, της Κλεοπάτρας Φυντανίδου και του Γιώργου Σεράγου. Το υπόλοιπο πρόγραμμα, από τις 07.00 εως τις 16.00, θα συνεχίζει να βγαίνει κανονικά.