Media News εν τάχει (18/03)

Media News εν τάχει (18/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέα έκτακτη εκπομπή για τον κορωνοϊό στον ΣΚΑΪ.

18 Μαρτίου 2020

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 22.30 ο Απόστολος Μαγγηριάδης θα ενημερώσει τους τηλεθεατές του καναλιού για τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία, που έχει αφήσει πίσω της χιλιάδες νεκρούς σε όλο τον κόσμο. Στο στούντιο της εκπομπής θα βρεθούν ειδικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να απαντήσουν σε ερωτήματα για το ψυχολογικό αποτύπωμα της καραντίνας στον άνθρωπο, και τις συνέπειές της στην εγχώρια και διεθνή οικονομία.

-------------------------

Ιστορίες ανθρώπων που ξεπέρασαν την εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά, φιλοξενεί η «Αυτοψία» αυτής της εβδομάδας. Την ερχόμενη Πέμπτη στις 00.20 μιλούν στην κάμερα του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και ο Γιώργος Καμπανός. Η πρώτη εξηγεί πως εθίστηκε στην κοκαϊνη από 14 ετών και τον ρόλο που έπαιξε στην απεξάρτησή της η μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, και ο δεύτερος διηγήται το πως έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο, περνώντας σταδιακά από τα μαλακά στα σκληρά ναρκωτικά, καταφέρνοντας όμως να πάρει πτυχίο ιατρικής στα 42 του χρόνια, όντας πλέον «καθαρός» από ουσίες.

-------------------------

Μετά το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» ξεκίνησε τις (αποκλειστικά) διαδικτυακές εκπομπές του. Από χθες και κάθε βράδυ στις 22.00 ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του θα βγαίνουν στον «αέρα» μέσα από το κανάλι RADIOARVYLAofficial στο YouTube. Στην ιντερνετική πρεμιέρα του το «Βινύλιο» είχε περίπου 70 χιλιάδες συσκευές συντονισμένες στο live stream του.

-------------------------

Ο Αθήνα 9.84 τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Το Σάββατο 21 Μαρτίου κι από τις 6 το πρωί, στο ακριβώς κάθε ώρας, θα ακούγονται ποιήματα του Μανώλη Αναγνωστάκη, του Νίκου Εγγονόπουλου, του Τ.Σ. Έλιοτ, του Οδυσσέα Ελύτη, του Κωνσταντίνου Καβάφη, του Τάσου Λειβαδίτη, του Έζρα Πάουντ, του Διονύσιου Σολωμού, του Ναζίμ Χικμέτ και άλλων. Στην αφήγηση θα είναι οι Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ, Μάρω Δούκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Καταλειφός, Κατερίνα Λέχου, Χρήστος Λούλης, Στέλιος Μάινας, Ηρώ Μανέ, Γιάννης Μπέζος, Θέμις Μπαζάκα, Μάνια Παπαδημητρίου, Όμηρος Πουλάκης, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιάννης Στάνκογλου, Θάνος Τοκάκης, Χρήστος Χωμενίδης και άλλοι.