Media News εν τάχει (24/03)

Media News εν τάχει (24/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η «ασθενής μηδέν» του κορωνοϊού στην Ελλάδα μιλά στην «Αυτοψία».

24 Μαρτίου 2020

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 22.40 η Δήμητρα Βουλγαρίδου, ο πρώτος άνθρωπος στην χώρα μας που νόσησε από την πανδημία που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη, δίνει την πρώτη της συνέντευξη στον Alpha και την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ. Εκεί περιγράφει όλα όσα βίωσε τον τελευταίο έναν μήνα, από τις 25 Φεβρουαρίου και μετά, οπότε και άρχισε να νιώθει τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Τη νοσηλεία της στο ΑΧΕΠΑ μαζί με τον 9χρονο γιο της, που επίσης νόσησε, το εξιτήριο που πήρε στις 12 Μαρτίου, και την στάση της οικογένειάς της και της κοινωνίας απέναντί της.

-------------------------

Με τις επιπτώσεις του Covid-19 στην εγχώρια και διεθνή οικονομία, και τον πρώτο θάνατο από τον κορωνοϊό θα ασχοληθεί το αποψινό «Special Report», τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Φουρλής και ο Τάσος Τέλλογλου αντίστοιχα ταξιδεύουν στην Πάτρα και την Αμαλιάδα, μιλώντας με γιατρούς και στελέχη της κυβέρνησης και της αγοράς, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πανδημίας στη χώρα μας.

-------------------------

Μεγάλωσε εκτάκτως σε διάρκεια τις τελευταίες δύο μέρες το «Εκτός Γραμμής στον Alpha», με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα. Τουλάχιστον μέχρι αύριο η εκπομπή θα μεταδίδεται εως τις 13.00, με το μεσημεριανό δελτίο του καναλιού να μεταδίδεται με τη σειρά του μια ώρα αργότερα, αντικαθιστώντας την Ελένη Μενεγάκη στο πρόγραμμα.

-------------------------

Στον χώρο των ντοκιμαντέρ μπαίνει ξανά το Mega, με τη νέα του παραγωγή «'21. Η αναγέννηση των Ελλήνων» για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, με τη βοήθεια του (πολύτιμου) αρχείου του «Βήματος» και των «Νέων». Η αρχή θα γίνει αύριο στην 01.00 με το πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο θα μεταδοθεί σε επανάληψη την ερχόμενη Κυριακή στις 10.20. Το δεύτερο επεισόδιο θα προβληθεί την άλλη Κυριακή 5 Απριλίου, την ίδια ώρα. Στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Μαλούχος.

-------------------------

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Cosmote TV. Από απόψε στις 23.00 και μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα, το Cosmote History HD θα προβάλλει παλιότερα επεισόδια της «Μηχανής του Χρόνου» για τα γεγονότα που έγιναν κατά τη διάρκεια της ελληνικής επανάστασης, αλλά και ένα καινούργιο για την Έξοδο του Μεσολογγίου που θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη (Τετάρτη 25/3 στις 21.00 και Δευτέρα 30/3 στις 21.00). Επιπλέον το κανάλι θα προβάλλει και άλλα ντοκιμαντέρ παραγωγής της Cosmote TV για την επέτειο του 1821, όπως τα «Ένδοξα πλοία του πολεμικού ναυτικού: Βρίκιον Άρης», «Δρόμοι της ελευθερίας», «Από την Άλωση της Πόλης στην Επανάσταση του 1821», «1821: Ο ξεσηκωμός του γένους» κ.ά.

-------------------------

Με ανανεωμένο lay out τα sites δύο εκ των ραδιοσταθμών της Frontstage, του En Lefko 87.7 και του Μελωδία 99.2. Ο τελευταίος, μάλιστα, πρόσθεσε και 6 θεματικά web radios, όπως έχουν ήδη κάνει και οι (κοινής ιδιοκτησίας) En Lefko 87.7 και Red 96.3.