«Τηλεσυναυλία» από το Fox και την iHeart για τη «μάχη» κατά του κορωνοϊού

«Τηλεσυναυλία» από το Fox και την iHeart για τη «μάχη» κατά του κορωνοϊού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους, υπό την σκέπη ενός ξεχωριστού μουσικού event.

26 Μαρτίου 2020

Η iHeartMedia, ένας από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς ομίλους παγκοσμίως, και το τηλεοπτικό δίκτυο Fox θα διοργανώσουν τα ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας (ώρες Ευρώπης) μια συναυλία διαφορετική από αυτές που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Στο «iHeart Living Room Concert For America», το οποίο θα παρουσιάσει ο Elton John, καλλιτέχνες όπως η Alicia Keys, οι Backstreet Boys, η Billie Eilish, ο Billie Joe Armstrong, η Mariah Carey και πολλοί ακόμη, θα τραγουδήσουν από τα σπίτια τους και με το δικό τους εξοπλισμό, για να εμψυχώσουν τους αμερικανούς πολίτες που ήδη πλήττονται σοβαρά από τον κορωνοϊό.

Εκτός από τα τραγούδια, το «Living Room Concert» θα αποτίσει φόρο τιμής με τον δικό του τρόπο όλους όσοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να «φρενάρουν» την εξάπλωση του Covid-19, γιατρούς, επαγγελματίες και εθελοντές. Οι ιθύνοντες του event καλούν, επίσης, το κοινό να υποστηρίξει δύο από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που παρέχουν βοήθεια σε ασθενείς του ιού όπως το «Feeding America» και το «First Responders Children’s Foundation».

Η «τηλεσυναυλία» θα μεταδοθεί από το Fox και όλα τα ραδιόφωνα της iHeartMedia παγκοσμίως.