Media News εν τάχει (26/03)

Media News εν τάχει (26/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεχίζει σε «υψηλές πτήσεις» στους πίνακες τηλεθέασης το «Special Report» του ΑΝΤ1.

26 Μαρτίου 2020

Την περασμένη Τρίτη η εκπομπή έρευνας του Τάσου Τέλλογλου και του Αντώνη Φουρλή βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην πρώτη θέση, στις ώρες προβολής της, έχοντας 17,7% στο σύνολο και διαφορά 5,4 μονάδων από τον ανταγωνισμό. Το κοινό που έδωσε τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης στο «Special Report» ήταν οι γυναίκες, με ποσοστά που έφτασαν στο 30,9%.

-------------------------

Διαθέσιμη και μέσω Android TV μέσα από τη νέα εφαρμογή του, με δωρεάν τον πρώτο μήνα συνδρομής, είναι πλέον το Novaflix. Η streaming υπηρεσία της Nova, που είναι ενεργή εδώ και έναν χρόνο σε υπολογιστές, tablet και κινητά, ανανεώθηκε και περιέχει νέες λειτουργίες, όπως η δημιουργία εξατομικευμένων προφίλ χρήσης.

-------------------------

Από τα σπίτια τους κάνουν ήδη εκπομπές από σήμερα μέχρι και τη λήξη της καραντίνας, όλοι οι παραγωγοί του Sfera 102.2. Ο «πειρατικός Sfera», όπως λένε χαρακτηριστικά οι ιθύνοντές του, θα έχει επίσης live συνεντεύξεις, unplugged αγαπημένων καλλιτεχνών, live αφιερώσεις ακροατών, διαγωνισμούς, παιχνίδια κ.ά.

-------------------------

Μια ακόμη ώρα μόνο με «παραγγελιές» ακροατών στον Best 92.6. Μετά την επιτυχία της πρώτης, την περασμένη Τρίτη, ο «εναλλακτικός» ραδιοσταθμός θα παίξει ξανά τραγούδια που ζήτησαν οι fans του μέσα από τις σελίδες του σε Facebook και Instagram, απόψε από τις 21.30 εως τις 22.30, στις ώρες του Αλέξανδρου Χριστόπουλου.