Media News εν τάχει (06/04)

Media News εν τάχει (06/04)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το αθλητικό τμήμα της Cosmote TV κάνει εκπομπές #ApoToSpiti.

06 Απριλίου 2020

Με αφορμή το «lock down» στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, που έχει σταματήσει κάθε είδους δραστηριότητα, η συνδρομητική πλατφόρμα διοργανώνει θεματικές βραδιές με ειδήσεις από όλα τα αθλήματα. Από απόψε και κάθε μέρα στις 20.00 στο Cosmote Sport 1 HD, η εκπομπή «Cosmote TV live #ApoToSpiti» θα παρουσιάζει ρεπορτάζ και αφιερωματικά βίντεο από το ποδόσφαιρο (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο), το μπάσκετ (Τρίτη), το τένις (Πέμπτη) και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό (Παρασκευή), με τους παρουσιαστές να βγαίνουν στον αέρα από το σπίτι τους.

-------------------------

Δύο ώρες αργότερα, στις 22.00, θα μεταδωθεί ζωντανά το τέταρτο επεισόδιο του διαδικτυακού «Ράδιο Αρβύλα», μέσα από το κανάλι της εκπομπής στο YouTube. Ιδού και το σχετικό τρέιλερ:

-------------------------

Πρόγραμμα μέσω e-learning από το ΕΚΠΑ για την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών. Υπεύθυνοι του προγράμματος είναι ο Γιώργος Πλειός, μέλος του ΕΣΡ και καθηγητής του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, και ο Γιάννης Ευθυμίου, παραγωγός επί σειρά ετών στη νυχτερινή ζώνη του (πάλαι ποτέ) ΑΝΤ1 97.2. Τα μαθήματα θα αφορούν την ιστορία του ραδιοφώνου, την οργάνωση ενός ραδιοφωνικού σταθμού, την παραγωγή ραδιοφωνικού προγράμματος και τις ικανότητες ενός ραδιοφωνικού παραγωγού. Η υποβολή αιτήσεων ξεκινά από τις 18 Μαϊου και τα μαθήματα ξεκινούν μια εβδομάδα αργότερα, στις 25 Μαϊου.

-------------------------

Γιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, τραπεζοκόμοι, καθαρίστριες, φαρμακοποιοί και εθελοντές θα βγουν στον αέρα του Αθήνα 9.84 και θα μιλήσουν για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν κατά του κορωνοϊού, με αφορμή την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Από τις 06.00 και μέχρι τα μεσάνυχτα, μέσα από 16 μονόλεπτα μηνύματα στο ακριβώς κάθε ώρας.

-------------------------

Μια ακόμη θεματική μουσική εκπομπή έρχεται στον Best 92.6. Την ερχόμενη Παρασκευή από τις 16.00 εως τις 18.00, ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος θα παίζει μόνο ζωντανές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών από το παρελθόν, από live που έλαβαν χώρα στο εξωτερικό αλλά και στην Αθήνα.