Κούνησε μαντήλι στην ΕΡΤ η Ολγα Τρέμη

Κούνησε μαντήλι στην ΕΡΤ η Ολγα Τρέμη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παραιτήθηκε από την Δημόσια Τηλεόραση.

13 Απριλίου 2020

Οι λόγοι που επικαλέστηκε η ίδια στην παραίτησή της, όπως έγραψε το Newpost, είναι προσωπικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetRadio υπήρχε πρόβλημα συνεννόησης και με τη διοίκηση της ΕΡΤ. Δεν το βρίσκουμε περίεργο, ο Κωνσταντίνος Ζούλας τι (να) λέει άραγε; Δεν ξέρουμε αν συνέβαινε το ίδιο και με διάφορους συντελεστές της εκπομπής. Είναι άλλη δημοσιογραφία προφανώς αυτή που κάνει ο Ηλίας Κανέλλης και άλλη ο Αντώνης Δελατόλλας ή η ίδια η Ολγα Τρέμη.

Ιδού και η ανακοίνωση της ΕΡΤ: «Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή 10 της ΕΡΤ1. Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ».

Υπενθυμίζουμε πως από χθες ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο Open TV. Θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί, αν συμβεί κάτι, τις επόμενες ημέρες.