Ακούω ένα παλικάρι που πριν έκανε πιο νωρίς και δεν τον προλάβαινα, λέγεται Γιάννης Κορδώνης

Ακούω ένα παλικάρι που πριν έκανε πιο νωρίς και δεν τον προλάβαινα, λέγεται Γιάννης Κορδώνης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι αναγνώστες του e-tetRadio συνεχίζουν να προτείνουν αγαπημένες τους, ραδιοφωνικές, εκπομπές.

15 Απριλίου 2020

Μας γράφει η Λένα Αθανασόγλου στο [email protected] 

Διάβασα το άρθρο που ανεβάσατε με τις εκπομπές που προτείνουν οι αναγνώστες και θα ήθελα να σας πω κι εγώ για μια εκπομπή που έχω ξεχωρίσει τον τελευταίο καιρό, μιας και αγαπώ το ραδιόφωνο και ακούω πολλές ώρες της ημέρας.
Ένας από τους αγαπημένους μου σταθμούς είναι ο Galaxy 92 που τον τελευταίο μήνα περίπου έχει αλλάξει το πρόγραμμα του κι έτσι 8-11 ακούω ένα παλικάρι που πριν έκανε πιο νωρίς και δεν τον προλάβαινα, αν δεν κάνω λάθος λέγεται Γιάννης Κορδώνης. Πραγματικά εξαιρετική εκπομπή αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, με χιούμορ, καυστικά σχόλια, αποσπάσματα από λογοτεχνικά κείμενα και ποιήματα, ένα γεμάτο τρίωρο που δεν θες να τελειώσει.
Επίσης μου έκανε πολύ θετική εντύπωση ότι αν κι ο σταθμός δεν παίζει ελληνικά τραγούδια, κάθε μέρα κλείνει την εκπομπή με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια ενώ και μπορεί να βάλει και κατά την διάρκεια της εκπομπής (Η σωτηρία της ψυχής, Τίποτα δεν πάει χαμένο, Μεροκάματα και πολλά άλλα αυτά που έχω ακούσει). Το ραδιόφωνο όπως πρέπει να είναι.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, σύντομα θα σας γράψω και για την αγαπημένη μου εκπομπή, τις Πλανόδιες Μουσικές του κυρίου Θωμαΐδη στο δεύτερο πρόγραμμα.

Για τον Γιάννη Κορδώνη μιλά με πολύ θετικά σχόλια και ένας από τους διευθυντές του, όταν εργαζόταν στα Παραπολιτικά 90.1, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος: