Ούτε και το Tomorrowland γλίτωσε από τον κορωνοϊό

Ούτε και το Tomorrowland γλίτωσε από τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Με πολύ πόνο στις καρδιές μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί», σημειώνουν οι διοργανωτές...

16 Απριλίου 2020

Λίγες ώρες πριν η πρωθυπουργός του Βελγίου Σοφί Βιλμές, είχε ανακοινώσει ότι καμία «μαζική εκδήλωση» δεν θα μπορεί να διεξαχθεί πριν από τις 31 Αυγούστου.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Tomorrowland, ενός από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο, για να απαλύνουν λίγο τον πόνο, ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του για το 2021. Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για τα τριήμερα 16-18 και 23-25 Ιουλίου.

«Με πολύ πόνο στις καρδιές μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί, καταλαβαίνουμε όμως και υποστηρίζουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης», σημειώνουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους».

Tα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί για φέτος μπορούν να χρησιμοποιηθούν την επόμενη χρονιά καθώς οι διοργανωτές δεν έχουν ακόμα ενημέρωση για το τι θα γίνει με τις επιστροφές των χρημάτων.  Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουν μέσω e-mail με τον καθένα χωριστά.

Το Tomorrowland, πραγματοποιείται από το 2005 σε έναν πανέμορφο χώρο στην περιοχή του de Schorre, στην πόλη Boom  (32 χιλιόμετρα βόρεια των Βρυξελλών).

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τον Ιούλιο με αφορμή τα 15 του χρόνια, το Tomorrowland (UNITE With Tomorrowland), είχε έρθει και στην Ελλάδα (ταξίδευε επίσης σε Ισπανία, Μάλτα, Πορτογαλία), στον Ανοιχτό Χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας σε μια εντυπωσιακή παραγωγή.