Μεγάλη Παρασκευή με το Κosmos FM

Μεγάλη Παρασκευή με το Κosmos FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Eιδικές εκπομπές και αφιερώματα για τους «πιστούς» ακροατές του.

13 Απριλίου 2020

Ο Προκόπης Δούκας, στο πνεύμα της ημέρας, 8:00-10:00 το πρωί τιμά την Record Store Day, με μερικά από τα σημαντικότερα άλμπουμ της ζωής μας, αναδεικνύοντας την αξία της ολοκληρωμένης δουλειάς ενός δίσκου βινυλίου.

Στις 10 το πρωί ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος προσεγγίζει τον συμβολισμό της Μ.Παρασκευής με απρόβλεπτα τραγούδια για τη ζωή και τον θάνατο, την πίστη, την αφοσίωση, την εγκατάλειψη, το πάθος και τα πάθη, τραγούδια θρησκευτικά αλλά και κοσμικά, που μοιάζουν με ανεπίδοτες επιστολές προς το επέκεινα.

Στις 12 το μεσημέρι ο Ιωσήφ Βάγγερ παρουσιάζει ένα αφιέρωμα - απολογισμό στους μουσικούς που έφυγαν από τη ζωή μέσα στο 2020. Πολλοί από αυτούς, θύματα του covid -19, μιας πανδημίας που δεν κάνει εξαιρέσεις.

Και στις 2 μετά το μεσημέρι, για ένα δίωρο, «το θείο και το ανθρώπινο πάθος συναντιούνται αυτήν τη Μεγάλη Εβδομάδα όπως το φως και η Σταύρωση, όπως η μουσική και ο Πόνος, όπως η άνοιξη και ο Θάνατος». Μια εκπομπή για τα θεία και ανθρώπινα πάθη και τις μουσικές τους. Επιμέλεια μουσικής και κειμένων: Γιώτα Κοτσέτα.