The Hills του Leonard Cohen (video)

The Hills του Leonard Cohen (video)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μόλις κυκλοφόρησε το συγκινητικό video για το τραγούδι του αγαπημένου καλλιτέχνη

21 Απριλίου 2020

Το συγκινητικό track είναι το νέο single από την πρώτη κυκλοφορία μετά τον θάνατο του καλλιτέχνη, το “Thanks For The Dance” και έχει ήδη συζητηθεί για την μοναδικότητά του από την Daily Mail και την The Scotsman.

Σε σκηνοθεσία του Vincent Haycock, το βίντεο ακολουθεί τον Γάλλο σταρ του σινεμά Issach de Bankole σε ένα ταξίδι προς το άγνωστο. Περιφερόμενος στους δρόμους του Τέξας ο πρωταγωνιστής αναπολεί το παρελθόν του καθώς δοκιμάζει και ο ίδιος το χαρακτηριστικό καπέλο του Leonard Cohen και για μία στιγμή εμψυχώνει τον άνθρωπο πίσω από την μουσική. Γεμάτο οπτικές αινιγματικές μεταφορές, το “The Hills” είναι ένα όμορφο κινηματογραφικό αφιέρωμα για το μόνο τραγούδι από το “Thanks For The Dance” που έγραψε εξολοκλήρου ο Cohen.

Η ιστορία του τραγουδιού αρχίζει το 2006 ως ένα draft που είχε ακόμα τον τίτλο “Book Of Longing”. Καθώς οι στίχοι και η ενορχήστρωση αναπτύχθηκε, το “The Hills” προοριζόταν για τον δίσκο “You Want It Darker” αλλά κρατήθηκε, τελειοποιήθηκε και έπειτα κυκλοφόρησε με το “Thanks For The Dance”. To “The Hills” γράφτηκε και ενορχηστρώθηκε από τον Leonard Cohen και είναι σε παραγωγή του Adam Cohen και του Patrick Watson.

To “Thanks For The Dance” κυκλοφόρησε το προηγούμενο έτος και είναι μία πολύτιμη συλλογή νέων τραγουδιών από ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά είδωλα της μοντέρνας ιστορίας. Σε συνεργασία με τον παραγωγό Adam Cohen, φίλοι και συνεργάτες του Leonard Cohen συγκεντρώθηκαν για να ολοκληρώσουν το έργο που είχε αρχίσει ο ίδιος, φτιάχνοντας ένα album που συνεχίζει να επηρεάζει και να εμπνέει το κοινό σε όλο τον κόσμο.

To "Thanks For The Dance" κυκλοφορεί από την Panik Records και την Sony Music.