Την Τετάρτη η μεγάλη διαδικτυακή συναυλία με Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi και άλλους σταρ

Την Τετάρτη η μεγάλη διαδικτυακή συναυλία με Bruce Springsteen, Jon Bon Jovi και άλλους σταρ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην Ελλάδα, θα την απολαύσουμε στη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης

21 Απριλίου 2020

Πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι ο Bruce Springsteen, μαζί με τον Jon Bon Jovi και άλλους εξέχοντες σταρ από την πολιτεία του New Jersey, κινητοποιούνται για την ενίσχυση του ταμείου αρωγής για τους πληγέντες από την πανδημία του κορωνοϊού (New Jersey Pandemic Relief Fund).

Συγκεκριμένα μαζί με τους Chelsea Handler, Tony Bennett, Danny DeVito, Whoopi Goldberg, Charlie Puth, Kelly Ripa, Jon Stewart, SZA και Saquon Barkley στις 22 Απριλίου στις 19:00 (23 Απριλίου Ο1:00 ώρα Ελλάδος),θα δώσουν συναυλίες -και όχι μόνο- από τα σπίτια τους.

Το event θα μεταδοθεί μέσω των εφαρμογών Apple Music και Apple TV, του E Street Radio στο SiriusXM, τοπικών τηλεοπτικών σταθμών και πολλών ραδιοφωνικών καναλιών. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην μάχη κατά των κοινωνικών, ιατρικών και οικονομικών συνεπειών της πανδημίας.

«Το New Jersey είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας, πράγμα το οποίο κάνει πιο σημαντικό από ποτέ για μας να κάνουμε αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει το Jersey - να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Γι' αυτόν τον λόγο, ζητάμε από τον καθένα στην Πολιτεία μας να συστρατευθεί με το NJPRF και με κάποιους από τους καλύτερους του New Jersey, για λίγη μουσική διασκέδαση που έχουμε τόσο ανάγκη», τόνισε, η Tammy Murphy, σύζυγος του Κυβερνήτη της Πολιτείας Phil Murphy.