Να μας λέει ο ΣΚΑΪ τι κάνει ο Αλί και τι η Κιβιλτσίμ, αγωνιούμε...

Να μας λέει ο ΣΚΑΪ τι κάνει ο Αλί και τι η Κιβιλτσίμ, αγωνιούμε...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τον δυναμισμό του ΣΚΑΪ για τα εθνικά μας θέματα δεν μπορεί κανένας μας να τον αμφισβητήσει.

22 Απριλίου 2020

Είτε μιλάμε για τα ελληνοτουρκικά, είτε για τα θέματα της Βόρειας Μακεδον... ουπς(!), των Σκοπίων θέλαμε να πούμε. Εχουμε δει πολλούς τουρκοφάγους στο κανάλι του Φαλήρου (μόνο προδότες δεν μας είπαν κάποιοι στο Twitter) αλλά και μακεδονομάχους ένα σωρό. Θα θυμάστε άλλωστε τον ΣΚΑΪ στην εποχή του Μακεδονικού που ήταν πιο έξαλλος και από το ΑΡΤ TV του Καρατζαφέρη.

Λοιπόν, ο ΣΚΑΪ τώρα ξεκίνησε ένα τούρκικο σήριαλ (όχι ΒορειοΜακεδονίτικο) που λέγεται «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» οπότε είπαμε να σας μεταφέρουμε το story του αποψινού επεισοδίου:

«Ο Αλί μαθαίνει σιγά-σιγά να επικοινωνεί με τους ασθενείς ως άνθρωπος και όχι μόνο ως γιατρός. Για πρώτη φορά συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να σώσει τους πάντες και ο κόσμος του γκρεμίζεται. Όμως χάρη στη νηφάλια παρέμβαση του Δρ. Αντίλ, σύντομα ο Αλί στέκεται και πάλι στα πόδια του. Εντωμεταξύ, η Κιβιλτσίμ προσεγγίζει τον Αλί δήθεν φιλικά, αλλά με πραγματικό σκοπό να κλονίσει την αυτοπεποίθησή του»

Αλλο οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές, άλλο τα σήριαλ στον ΣΚΑΪ. Από δω η γυναίκα μου και από εκεί το αίσθημά μου...