Προτιμά Νίκο Μαστοράκη και δεν θέλει Σάκη Ρουβά το MediaGovGr

Προτιμά Νίκο Μαστοράκη και δεν θέλει Σάκη Ρουβά το MediaGovGr
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Στέλιου Πέτσα σε μεγάλα ντέρτια...

23 Απριλίου 2020

Και ξαφνικά χθες το βράδυ, η ΓΓΕΕ, έδινε τα ρέστα της. Ανάμεσα στα όσα για τον Στέλιο Πέτσα έγραφε ο επίσημος λογαριασμός της Γενικής Γραμματείας στο Twitter, ανέβασε και το παρακάτω που βλέπετε. Για τον Νίκο Μαστοράκη και τον Σάκη Ρουβά.


Προφανώς ο χειριστής του λογαριασμού έκανε κάποιο λάθος. Και αντί να το ανεβάσει στο δικό του λογαριασμό, το ανέβασε στον επίσημο. Συμβαίνει. Δεν είναι και τόσο κακό. Πώς πήγε όμως να το «διορθώσει» η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας; «Υπήρξε», λέει, «μια απρεπής ανάρτηση που δεν προέρχεται από τους επίσημους χειριστές του λογαριασμού. Ερευνάται τυχόν κακόβουλη εμπλοκή»!

 

Γελάνε και οι πέτρες. Θέλουν να πιστέψουμε δηλαδή ότι μπήκε κάποιος χάκερ στο Twitter της ΓΓΕΕ για να γράψει για τον Σάκη Ρουβά; Τι νομίζουν; Οτι απευθύνονται σε ηλίθιους; Προφανώς ναι, αν κρίνουμε από το site της ΓΓΕΕ που έχει σε όλα τα θέματα της πρώτης σελίδας τον Στέλιο Πέτσα. Ούτε ο Μουσολίνι τόσες φωτογραφίες (δείτε την εικόνα παρακάτω, μετράμε στη homepage 10 -δέκα- φωτογραφίες του υπουργού!).

Προσωπικό του site το έκανε, steliospetsas.gr θα πρέπει να λέγεται πια το media.gov.gr...