Media News εν τάχει (23/04)

Media News εν τάχει (23/04)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «How It Works» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από το Έθνος της Κυριακής.

23 Απριλίου 2020

Από την ερχόμενη Κυριακή 26/04 και κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα, το δημοφιλές περιοδικό για την επιστήμη, την τεχνολογία, τις μεταφορές, το περιβάλλον, το διάστημα και την ιστορία θα κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα του Ιβάν Σαββίδη. Το editorial του «How It Works» θα υπογράφει ο επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, Διονύσης Σιμόπουλος.

-------------------------

Νέος (και διαφορετικός) κύκλος εκπομπών για το «Απόψε κάνεις μπαμ» στην ΕΡΤ3. Στο πρώτο επεισόδιο, το ερχόμενο Σάββατο 25/04 στις 21.00, ο Κωστής Ζαφειράκης μιλά -με τη βοήθεια του διαδικτύου- με την Μελίνα Ασλανίδου, τον Γιάννη Σερβετά, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Πέτρο Γαϊτάνο και την ψυχολόγο Σμαρούλα Παντελή.

-------------------------

Αφιερωμάτων συνέχεια στον Best 92.6. Την Παρασκευή, από τις 23.00 μέχρι τα μεσάνυχτα, η Κλεοπάτρα Φυντανίδου θα παίξει μερικά από τα αγαπημένα «εναλλακτικά» τραγούδια που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη δεκαετία.

-------------------------

Την ίδια μέρα στις 20.00 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα τραγουδήσει από το σπίτι του, για τους ακροατές του Ρυθμού 94.9. Το (ιδιαίτερο) live του θα μεταδοθεί από το κανάλι του ραδιοσταθμού στο YouTube, και την σελίδα της Heaven στο Facebook. Tα έσοδα από την ηχογράφηση των τραγουδιών θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας, για την «μάχη» κατά του κορονοϊού.