Έπεσες αγαπητέ μου πολύ χαμηλά και είσαι άξιος ιεράς αγανακτήσεως, δεν έχεις μέσα σου Ιερό και Όσιο

Έπεσες αγαπητέ μου πολύ χαμηλά και είσαι άξιος ιεράς αγανακτήσεως, δεν έχεις μέσα σου Ιερό και Όσιο
Ακολουθήστε μας στο Google news

H Εκκλησία εναντίον του Χρήστου Δάντη για το τραγούδι «Δεν Υπάρχει Θεός»

29 Απριλίου 2020

«Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του Χ. Δάντη για το αισχρό τραγούδι» λένε.... Οπως γράφει το έγκυρο εκκλησιαστικό site ekklisiaonline.gr είναι έξαλλοι με το τραγούδι και ειδικά τους παρακάτω στίχους:

«Δεν υπάρχει Θεός, / μάλλον πέθανε κι αν υπήρξε ποτέ μας την έκανε, / μας παράτησε να ‘ναι πιο άνετος ή κάπου θα ‘ναι κλεισμένος τρελός… / Δεν υπάρχει Θεός κι ούτε νοιάζεται που ένας κόσμος στα δύο μοιράζεται / κι αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος / και μας δουλεύει από πάνω εντελώς…».

«Μέσα στα τόσα προβλήματα που έχει η χώρα μας, την ώρα που η Πίστη και η Εκκλησία δοκιμάζονται, τη στιγμή που οι πιστοί δεν μπορούν να εισέλθουν στους Ιερούς Ναούς κάποιοι απίστευτοι τύποι επιθυμούν τσάμπα διαφήμιση» γράφει το site ενώ έχει και δήλωση του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Ζιόμπολα: «Αυτό είναι φοβερό. Πολύ προσβλητικό, απάνθρωπο και απαράδεκτο. Ντροπή του κου Δάντη».

Ο πατέρας Νεκτάριος συνέχισε απευθυνόμενος στον ίδιο τον Χρήστο Δάντη: «Δικαίωμά σου να μην πιστεύεις, αλλά δεν μπορείς να θίγεις. Τι πήγες να κάνεις δηλαδή; Είσαι αισχρός, βλάσφημος, άξιος περιφρονήσεως και γιουχαρίσματος. Έπεσες αγαπητέ μου πολύ χαμηλά και είσαι άξιος ιεράς αγανακτήσεως, δεν έχεις μέσα σου Ιερό και Όσιο και είσαι κατακριτέος. Ντροπή και αίσχος ένας Έλληνας να φτάσει σε αυτό το σημείο. Τουλάχιστον να σεβαστείς την ποιότητα των Ελλήνων οι οποίοι πιστεύουν».