Τα Stay Home Sessions κάνουν encore για τη «σχεδία»

Τα Stay Home Sessions κάνουν encore για τη «σχεδία»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Απόψε το βράδυ όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στα live streaming, επιστρέφουν για καλό σκοπό.

01 Μαΐου 2020

Με μια μεγάλη διαδικτυακή συναυλία στις 21:00 το βράδυ, οι 21 καλλιτέχνες που μας κράτησαν συντροφιά τις τελευταίες έξι εβδομάδες, επιστρέφουν για μια μεγάλη «γιορτή»  και για καλό σκοπό.

Το σύνολο των εσόδων της υπηρεσίας Pay What You Want που είχε συνδεθεί με την πρωτοβουλία αυτή και επέτρεπε σε όλους όσοι ήθελαν να μπουν στο Viva.gr και να διαθέσουν ένα ποσό της επιλογής τους, θα δοθεί αυτή τη φορά στο Περιοδικό Δρόμου «σχεδία».

Κάθε μία και κάθε ένας από τους καλλιτέχνες που έπαιξαν τις προηγούμενες ημέρες στο πλαίσιο του πρωτότυπου αυτού web festival θα προσφέρει ένα τραγούδι (βιντεοσκοπημένο) για την τελική μεγάλη διαδικτυακή συναυλία που θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.

3 Μαΐου 2020 – 21.00: Την τελευταία Κυριακή της περιόδου της καραντίνας, μας προσκαλούν για μια ακόμη φορά στο YouTube της United We Fly για το Εncore.

Line Up (αλφαβητικά):
Afformance, Vaggelis Germanos, Danai Nielsen, Daphne And The Fuzz, Dora Tsigka, George Gaudy, Ghone, Irene Skylakaki, Katerina Polemi, Leon of Athens, Lip Forensics, Παιδί Τραύμα, Panos Birbas / Πάνος Μπίρμπας, Πέτρος Μάλαμας, Someone Who Isn't Me, Stelios Tsoukias / Στέλιος Τσουκιάς, Sworr., Theodore, This darkness of mine, Fotis Siotas, XOAN