H Britney, οι fans και το νέο «καυτό» εξώφυλλο

H Britney, οι fans και το νέο «καυτό» εξώφυλλο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα περίεργα της πανδημίας...

09 Μαΐου 2020

Κάτι η βαρεμάρα από τον εγκλεισμό, κάτι το γεγονός ότι λόγω πανδημίας υπάρχει περιορισμένη παραγωγή νέων δίσκων, κάτι η λατρεία των fans, το τελευταίο διάστημα έχουμε δει διάφορα... περίεργα να συμβαίνουν με τις πωλήσεις δίσκων, ιδίως σε ψηφιακή μορφή.

Ήδη, δύο παλιοί δίσκοι, το «E=MC2» της Mariah Carey από το 2008 και ο δίσκος «Bedtime Stories» της Madonna από το 1994 ανέβηκαν στο νο. 1 των πωλήσεων στο iTunes μέσα στον Απρίλιο, μετά από κινητοποίηση των fans των δύο σταρ της ποπ.

Ε, δεν θα μπορούσαν να μείνουν με σταυρωμένα χέρια οι οπαδοί της Britney Spears, οι οποίοι έκαναν (πετυχημένη) εκστρατεία ώστε να «χτυπήσει κορυφή» στο iTunes το «Glory» του 2016, γεγονός που ενθουσίασε την τραγουδίστρια.

 
 
 
View this post on Instagram

You asked for a new Glory cover and since it went to number one we had to make it happen !!!! Couldn’t have done it without you all !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Πόσο; Τόσο ώστε να αλλάξει το εξώφυλλο του δίσκου και από τις ρομαντικές δαντέλες να περάσει σε αλυσίδες και ένα χρυσό κορμάκι που περισσότερα δείχνει παρά κρύβει, φωτογραφημένη από τον David LaChappelle, για να ευχαριστήσει τους fans της.