Τέλος ο Γιώργος Τράγκας από τα Παραπολιτικά 90.1

Τέλος ο  Γιώργος Τράγκας από τα Παραπολιτικά 90.1
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τον «έφαγε» η κριτική προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

11 Μαΐου 2020

Με μία πρωινή ανακοίνωση, σήμερα, στις 7 και μισή, τα Παραπολιτικά 90.1 ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Τράγκα. «Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου.  Η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού«.

Εμείς σας τα είπαμε στο e-tetRadio από την Παρασκευή (ΕΔΩ), είναι πολιτικό το θέμα. Ο δημοσιογράφος είχε καταγγείλει πως ασκούνται πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού για να τον στείλουν σπίτι του. Αλλά και ανακοίνωση τόσο πρωί, αχάραγα, δεν μας είχε ξανατύχει. Τέτοια πρεμούρα... Γιατί, αλήθεια; Τι να συνέβη; Μήπως γιατί ο Τράγκας κατηγορούσε από το πρωί τον κ. Μητσοτάκη και για το θέμα της Marfin; Το «νοσηρό μυαλό» όπως τον αποκαλούσε στην αρχή της εκπομπής του; 

Οπως είπε ο ίδιος στην αρχή, από τον αέρα του σταθμού, η εκπομπή διεκόπη βιαίως. Στο τέλος ωστόσο πρόσθεσε πως θα σταματήσει -στις 28 Μαϊου- μετά από κοινή συμφωνία. «Καταλαβαίνω πότε κάποιος δέχεται εκβιασμούς και αφόρητες πιέσεις. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ακούγομαι το πρωί, όχι μόνο από τα Παραπολιτικά αλλά από πουθενά. Αυτό θα το δούμε» είπε, κλείνοντας.