Media News εν τάχει (15/05)

Media News εν τάχει (15/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «GNTM» θα δέχεται και άνδρες, πλέον...

15 Μαΐου 2020

Άνοιξε η πλατφόρμα για την δήλωση συμμετοχών στο ριάλιτι μόδας του Star, το οποίο καθώς φαίνεται θα πραγματοποιηθεί κανονικά, παρά τους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού. Με τη διαφορά πως στον νέο κύκλο του «Greece's Next Top Model» θα διαγωνίζονται και άνδρες μοντέλα, μαζί με τις γυναίκες. Θυμίζουμε πως το ριάλιτι του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς έχει απασχολήσει πολλάκις, τόσο το ΕΣΡ όσο και οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που στράφηκαν εναντίον του.

-------------------------

«Τρία όμορφα κορίτσια», όπως αναφέρει το Mega στο δελτίο τύπου του, θα είναι παρέα με τη Ζωή Δημητράκου στο «Γυμναστική... από σπίτι» τις ερχόμενες εβδομάδες, Δευτέρα με Κυριακή στις 11.20. Η εκπομπή που έκανε (ή προσπάθησε, έστω, να κάνει) «fit» τους τηλεθεατές του «μεγάλου καναλιού» την περίοδο της καραντίνας, συνεχίζει με καλεσμένες την Ιωάννα Μπέλλα (18/05), την Σοφία Χαρμαντά (21/05) και την Βίκυ Κάβουρα (25/05) οι οποίες θα γυμναστούν και θα δώσουν συμβουλές ευεξίας και καλής διάθεσης.

-------------------------

Μια ακόμη εκπομπή προστίθεται στην βραδινή ζώνη του Δεύτερου Προγράμματος. Μέσα από το «Με αφορμή ή χωρίς», από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 20.00, η Πόπη Βάγγερ θα παρουσιάζει ζωντανές ηχογραφήσεις από το Studio E του Ραδιομεγάρου. Στην πρώτη εκπομπή η Ιωάννα Εμμανουήλ (φωνή), ο Γιώργος Κωνσταντινίδης (πιάνο) και ο Στέλιος Τζανετής (μπουζούκι), διαλέγουν αγαπημένα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού, με αφορμή τη συμπλήρωση 77 ετών από τη γέννησή της.

-------------------------

Κρίση και στα θρησκευτικά ραδιόφωνα, λόγω κορωνοϊού. Ο μεγαλύτερος όμιλος του είδους στις ΗΠΑ, το Salem Media Group, μετά την λήψη μέτρων κατά της πανδημίας είδε σημαντική μείωση στα έσοδά του, με αποτέλεσμα οι μέτοχοί του να έχουν ήδη σταματήσει να λαμβάνουν μερίδιο από τα κέρδη του. Ωστόσο οικονομολόγοι προτείνουν στο «Salem» να πουλήσει κάποιους από τους 100 ραδιοσταθμούς του ή να απολύσει περισσότερους από 1.400 εργαζομένους του, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος «κατάρρευσης» του ομίλου.