Media News εν τάχει (19/05)

Media News εν τάχει (19/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα κανάλια τιμούν την επέτειο των 101 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

19 Μαΐου 2020

Στις 12 τα μεσάνυχτα το Mega θα προβάλλει απόσπασμα από το δρώμενο του Ηλία Υφαντίδη, που παρουσιάστηκε πέρσι στο «Πυρρίχειο Πέταγμα» του Πειραιά, με τη συμμετοχή της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και της σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου. Επίσης, στο Cosmote History HD θα μεταδοθεί απόψε στις 10 το τρίτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Ο Μάης του Πόντου», με γεγονότα που οδήγησαν στη Γενοκτονία εως την συνθήκη της Λωζάνης.

-------------------------

Νέα διευθύντρια προγράμματος στο Open η Μαρία Σαγανά. Το νέο μεγαλοστέλεχος του καναλιού κατείχε μέχρι τα τέλη Απριλίου την θέση της υπεύθυνης ψυχαγωγίας και format στον Alpha, ενώ μέχρι το 2015 ήταν σύμβουλος εκπομπών στο παλιό Mega. Στην ανακοίνωσή του το Open αναφέρει πως η Μαρία Σαγανά είναι «στέλεχος με πολυετή εμπειρία στρατηγικής και δημιουργίας προγράμματος στην ελληνική τηλεόραση και υπεύθυνη για την υλοποίηση πολλών επιτυχημένων ψυχαγωγικών προγραμμάτων».

-------------------------

Παραμένοντας στο «ανοιχτό κανάλι», ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα του «Κόκκινου Ποταμιού», της δραματικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη. Το πρώτο νέο επεισόδιο, μετά την διακοπή λόγω καραντίνας, θα μεταδοθεί την ερχόμενη Κυριακή 24/05 στις 21.00.

-------------------------

Διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές γίνεται το Novaflix. Στο εξής, τις υπηρεσίες streaming των καναλιών της Nova θα απολαμβάνουν στο σύνολό τους και όσοι έχουν τηλεοράσεις Sony, στις οποίες είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Android.