Συγγνώμη αλλά το iefimerida έχει δίκιο

Συγγνώμη αλλά το iefimerida έχει δίκιο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ελαβε εξώδικο από την εισαγγελέα της δίκης των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη.

20 Μαΐου 2020

Το εξώδικο από την εισαγγελέα εστάλη προς το site για ένα άρθρο γνώμης και άσκησης κριτικής που υπογράφει η Σοφία ΓιαννακάΟ Άκης Σκέρτσος και η υπόθεση Τοπαλούδη»).

«Φανταζόμαστε ότι η κυρία εισαγγελέας θα έχει στείλει το ίδιο εξώδικο και στο πρωθυπουργικό γραφείο, αλλιώς θα είναι ανεξήγητη η επιλογή της να στείλει εξώδικο στο iefimerida» γράφει σωστά το iefimerida επειδή η «αγόρευσή της σχολιάσθηκε με τον ίδιο τρόπο από τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Σκέρτσο».

Και συνεχίζει: «Για τον έλεγχο της συμπεριφοράς των λειτουργών της Δικαιοσύνης είναι αρμόδια τα όργανά της, αλλά σε μια δίκη με μεγάλη δημοσιότητα όλοι κρίνονται για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους και κανείς, πολύ περισσότερο δημόσιοι λειτουργοί κατά την άσκηση του έργου τους, δεν μπορεί να αξιώνει να μην του ασκείται κριτική και να μην επιτελεί ο Τύπος τη λειτουργία του».

Εξώδικο λοιπόν από εισαγγελέα σε site για άρθρο γνώμης (εκτός βέβαια αν υπάρχουν χαρακτηρισμοί); Τι άλλο θα ζήσουμε...

Συγγνώμη αλλά το iefimerida έχει δίκιο σε αυτή την περίπτωση, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για ένα site που πολλές φορές δέχεται -δικαίως- κριτική για τον τύπο της δημοσιογραφίας που... υπηρετεί.