Πρωτοσέλιδο ο Γιάννης Πρετεντέρης

Πρωτοσέλιδο ο Γιάννης Πρετεντέρης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τον λέει «παπαγάλο και με ονοματεπώνυμο» και η ΕΣΤΙΑ «αντιπρόσωπο» του Ευάγγελου Βενιζέλου κι «εκτελεστικό βραχίονα».

22 Μαΐου 2020

Το σκηνικό είναι λίγο-πολύ γνωστό, από τη χθεσινή πρωινή εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο Θέμα 104.6, μία εκπομπή γεμάτη με ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια.

«Η άλλη αίσθηση είναι ότι είχαν δίκιο οι άνθρωποι και δεν μπορούσαν να πάνε. Δεν ξέρω, για κάποιο λόγο, που δεν ξέρω εγώ. Μπορεί να είχαν ταξίδια, τι να πω. Η Φώφη να είχε και κομμωτήριο» είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης με αφορμή την απουσία της Φώφης Γεννηματά από την προχθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η Φώφη Γεννηματά του απάντησε λίγη ώρα μετά μέσα από τον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Και τον χαρακτήρισε παπαγάλο. Και σεξιστή. «Έχω μιλήσει στο προηγούμενο διάστημα για παπαγάλους. Φαίνεται ότι αυτοί οι παπαγάλοι αποκτούν σήμερα ονοματεπώνυμο. Φαίνεται ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που εκτελούν κάποιο συμβόλαιο εις βάρος του Κινήματος Αλλαγής και σε μένα προσωπικά. Αναφέρομαι στα απολύτως αντιδεοντολογικά σχόλια που έκανε σήμερα ο κ. Πρετεντέρης σε βάρος μου και σε βάρους του Κινήματος Αλλαγής. Πρέπει να σας πω ότι ξεπέρασαν κάθε όριο ευπρέπειας και δεοντολογίας και μάλιστα πρέπει να πω ότι ήταν σχόλια απολύτως σεξιστικά. Και να πω για το θέμα του σεξισμού, 20 χρόνια στην πολιτική έχω ακούσει πολλά απαξιωτικά και σεξιστικά σχόλια» δήλωσε η κ. Γεννηματά.

Και συνέχισε μετά για το... κομμωτήριο του Γιάννη Πρετεντέρη: «Αναρωτιέμαι τι εννοούσε ο κ. Πρετεντέρης όταν έλεγε ότι η κα Γεννηματά ίσως δεν πήγε στη Βουλή γιατί έπρεπε να πάει στο κομμωτήριο. Και πρέπει να πω ότι δεν πήγα στη Βουλή γιατί ήμουν στο εξωτερικό, σε προσωπική, σοβαρή υποχρέωση και 14 ημέρες καραντίνα».

Σήμερα τη σκυτάλη την πήρε η ΕΣΤΙΑ. Με το πρωτοσέλιδο που βλέπετε. Ιδού: Πανηγυρική επιβεβαίωσις της «ΕΣΤΙΑΣ» για την κρίση στο ΠΑΣΟΚ- Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΔΙ’ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ- Κόντρα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ με τον Πρετεντέρη. Τον απεκάλεσε «παπαγαλάκι»!

Ο Θέμα 104.6 πάντως, όπως λέγαμε και χθες, είναι καθ' όλα ευπρεπής ραδιοσταθμός. Και από τους καλούς των FM. Προφανώς θέλει τον Γιάννη Πρετεντέρη ώστε να έχει μία εκπομπή να διασκεδάζει το κοινό. Πώς έχει ας πούμε ο ΣΚΑΪ 100.3 τον Δημήτρη Παπανώτα;