Media News εν τάχει (27/05)

Media News εν τάχει (27/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέα «deals» και νέα κανάλια στη Nova, τον τελευταίο χρόνο.

27 Μαΐου 2020

Από το περσινό καλοκαίρι μέχρι σήμερα, μέσα από ειδικές συμφωνίες με μιντιακούς ομίλους του εξωτερικού, η συνδρομητική πλατφόρμα έχει εντάξει στο δορυφορικό της μπουκέτο τα κανάλια Insight TV (δράση και περιπέτεια), MyZen TV (υγεία και ευεξία), Viasat History (θέματα ιστορίας) και Food Network (γαστρονομία) στο πλαίσιο νέας συμφωνίας με το Discovery Channel. Επιπλέον η Nova θα συνεργάζεται με το Studio Canal, την εταιρεία παραγωγής, διανομής και διεθνών πωλήσεων ταινιών, ενώ από την 01/06 θα βγάλει στον αέρα το pop-up κανάλι Nova Summer Kids, με παιδικές ταινίες.

-------------------------

Ο Παύλος Πολάκης στην «Αυτοψία».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θα δώσει μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, την ερχόμενη Πέμπτη στις 00.15. Εκεί, ο Παύλος Πολάκης θα μιλήσει για την Novartis, για τις εντάσεις του με τους δημοσιογράφους, την κριτική από το κόμμα του, τον Αλέξη Τσίπρα, τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Άδωνι Γεωργιάδη, την οικογένειά του κ.ά.

-------------------------

Η «κρυφή βία» και η «νέα Ελλάδα» στο «Special Report».

Απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα η εκπομπή έρευνας του ΑΝΤ1 ασχολείται με θέματα που συνδέονται άμεσα με τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού. Η Κέλλυ Χεινοπώρου ρίχνει φως στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κατά τη διάρκεια της καραντίνας, μιλώντας με θύματα και ειδικούς, και η Μαρία Σαράφογλου μιλά με τον Στηβ Βρανάκη του «Ithaca Lab», το οποίο θα προσπαθήσει να επανατοποθετήσει την Ελλάδα στον διεθνή χάρτη, μετά την έξαρση της πανδημίας.

-------------------------

Δημοσκόπηση της Metron Analysis στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Αύριο στις 19.45 το «μεγάλο κανάλι» θα παρουσιάσει τα ευρήματα της νέας έρευνας της εταιρείας, η οποία έχει ως βασικό άξονα την γνώμη των πολιτών για τα οικονομικά μέτρα στήριξης, τη νέα ατζέντα μετά τον κορωνοϊό, τις δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών κ.ά. Στο στούντιο του Mega, μαζί με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, θα βρίσκεται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς.

-------------------------

Όλοι οι κύκλοι του «Game of Thrones» στο Vodafone TV.

Μια από τις δημοφιλέστερες σειρές της περασμένης δεκαετίας, παραγωγής της HBO, είναι πλέον διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσα από την συνδρομητική πλατφόρμα και από οποιαδήποτε συσκευή, ανεξαρτήτως δικτύων και τεχνολογιών. Το Vodafone TV είναι το επίσημο «σπίτι» του διεθνούς μιντιακού κολοσσού στην χώρα μας από τον περασμένο Φεβρουάριο, έχοντας τα δικαιώματα προβολής όλων των προγραμμάτων του για τη χώρα μας.