Η Διοίκηση της ΕΡΤ την απαξιώνει καθημερινά

Η Διοίκηση της ΕΡΤ την απαξιώνει καθημερινά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΠΟΣΠΕΡΤ θεωρεί πως η ΕΡΤ σιγά-σιγά γίνεται σαν τα μορφώματα της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ...

28 Μαΐου 2020

«Τα τελευταία μετρήσιμα αποτελέσματα στα ποσοστά της τηλεθέασης στην ΕΡΤ έφτασαν να μοιάζουν με εκείνα μιας εξέτασης για τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα ενώ η εικόνα του brand name ΕΡΤ προς τα έξω διαρκώς φθείρεται πλησιάζοντας ταχύτατα εκείνη των αλήστου μνήμης ακροδεξιών μορφωμάτων της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ», γράφουν στην ανακοίνωσή τους.

Και συνεχίζουν:

* Οι… «δεξιότητες» των κυρίων Ζούλα και Γαμπρίτσου, τις οποίες είδε και εκτίμησε ο πρωθυπουργός όταν τους διόριζε ως «διοικητές» της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αφορούσαν (και μάλλον ήταν προϋπόθεση) στο πόσο πιστά εκτελούν τις εντολές του, στο πλαίσιο του «επιτελικού κράτους» που… δημιούργησε ο ίδιος και όχι στο πόσο είναι ικανοί να υπηρετήσουν τις αξίες, που οι ίδιοι υποκριτικά αναφέρουν στον κατ΄ευφημισμό «στρατηγικό και επιχειρησιακό» τους «σχεδιασμό», ειδικά εκείνες που αφορούν στην «ανεξαρτησία , την αντικειμενικότητα, και την αμεροληψία στην παροχή ολοκληρωμένης και έγκαιρης ενημέρωσης» από την ΕΡΤ.

* Δικαιολογημένα λοιπόν γι’ αυτές τις …υπηρεσίες τους (!) ζήτησαν από την κυβέρνηση τεράστια αύξηση μισθών για τους ίδιους, για τους απεσταλμένους από το ΜΑΞΙΜΟΥ αλλά και για όλους αυτούς τους «εντεταλμένους » που θα εφαρμόζουν το « θεάρεστο έργο» της ..επιτελικής διοίκησης, «θάβοντας » παράλληλα πάλι τους σκληρά εργαζόμενους συναδέλφους .

* Μια διοίκηση που έριξε την τηλεθέαση και την αξιοπιστία της στα τάρταρα. Βέβαια, οι ίδιοι όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για αυτό το χάλι, αλλά βρίσκουν διαρκώς τις… αιτίες κάπου αλλού, όπως τότε που έλεγαν πως το σκηνικό έφταιγε που η εκπομπή 10 είχε μόνο 2% τηλεθέαση. Το σκηνικό άλλαξε αλλά η εκπομπή συνέχισε την καθοδική της πορεία στις προτιμήσεις του κοινού.

* Θέλουν μια ΕΡΤ κατ΄εικόνα και καθ΄ομοίωση της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ που θα λειτουργεί επικουρικά βοηθώντας τα κανάλια της διαπλοκής στην κυβερνητική προπαγάνδα, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους «ημετέρους» να πλουτίσουν με δημόσιο χρήμα.

* Τι κάνουν οι κατά το Σύνταγμα αρμόδιοι θεσμοί; Πότε θα ξυπνήσουν από τον λήθαργο της… εθλεούσιας αγρανάπαυσης και θα ελέγξουν όπως οφείλουν αυτούς που πρέπει;

* Είμαστε και θα είμαστε απέναντι σε όλα αυτά τα ΕΡΤοκτόνα και εργατοκτόνα σχέδια, κυβέρνησης και διοίκησης. Δυναμικά μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα τα ανατρέψουμε όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν γιατί για μας η Δημοκρατία, τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα δεν τεμαχίζονται ούτε μεταλλάσσονται.