Media News εν τάχει (29/05)

Media News εν τάχει (29/05)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ανοιχτή έρευνα» από το Open και την Alco.

29 Μαΐου 2020

Ένα διαφορετικό γκάλοπ διεξάγουν ήδη από κοινού το κανάλι του Κορωπίου και η εταιρεία δημοσκοπήσεων. Μέχρι και τις 02/06 οι τηλεθεατές του Open μπορούν να μπουν στο tvopen.gr αλλά και στο ethnos.gr, για να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο της Alco με θέματα της επικαιρότητας αλλά και πιο κοινωνικά, τα οποία σε αυτή την έρευνα θα αφορούν την Κρήτη. Τα ευρήματα της δημοσκόπησης θα παρουσιαστούν την Τρίτη 09/06 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, στις 19.30.

-------------------------

Η Φωτεινή Βελεσιώτου «Live... από το σπίτι της».

Συνεχίζονται τα «σπιτικά» sessions του Δεύτερου Προγράμματος. Την ερχόμενη Δευτέρα 01/06 στις 22.00 η γνωστή ερμηνεύτρια, που έγινε «viral» φέτος με το τραγούδι «Μέλισσες» που παίζει στους τίτλους αρχής των «Άγριων Μελισσών», θα τραγουδήσει live για τους ακροατές του ραδιοσταθμού μαζί με τον Νίκο Παπαναστασίου (πιάνο, ακορντεόν, φωνή) και τον Βασίλη Προδρόμου (κιθάρα, μπουζούκι, φωνή).

-------------------------

Τα ραδιόφωνα του Λονδίνου «εξαφανίζουν» τα επαρχιακά της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τον Guardian, ένας από τους μεγαλύτερους μιντιακούς (κι όχι μόνο) ομίλους του «νησιού», η Bauer Media Group, αποφάσισε να κλείσει περίπου 50 επαρχιακά ραδιόφωνά της από τον Σεπτέμβριο και να τα κάνει μέρος του δικτύου βασικών προγραμμάτων της, όπως ο Kiss FM, το Absolute Radio, το Kerrang! Radio, το Greatest Hits Radio κ.ά., με λίγες τοπικές ενημερωτικές εκπομπές. Γεγονός που θα οδηγήσει (αναπόφευκτα) σε πολυάριθμες απολύσεις παραγωγών.