Η Φωτεινή Δάρρα στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Η Φωτεινή Δάρρα στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε μια διαδικτυακή συναυλία που θα μεταδοθεί την Τρίτη 9 Ιουνίου

03 Ιουνίου 2020

Η Ανθοκομική Έκθεση δήμου Κηφισιάς, άνοιξε τις πύλες της για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με αισιοδοξία και να παρουσιάσει για πρώτη φορά μία διαδικτυακή συναυλία από το Άλσος της Κηφισιάς.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων ασφαλείας, φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ο δήμος Κηφισιάς, ανοιχτός πάντα στις πρωτοποριακές, σύγχρονες και δημιουργικές ιδέες, καθώς παραδοσιακά προσφέρει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, φέτος που ο κόσμος δεν μπορεί μέχρι στιγμής να απολαύσει ζωντανά συναυλίες, διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Ανθοκομικής Έκθεσης με τη συμμετοχή της Φωτεινής Δάρρα, μία διαδικτυακή συναυλία ώστε να την απολαύσουν όλοι από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Η Φωτεινή Δάρρα έχοντας στο πλευρό της τον ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη αλλά και μια ορχήστρα από σπουδαίους μουσικούς στην τρομπέτα, το τρομπόνι, τα κρουστά και το κοντραμπάσο-ηλεκτρικό μπάσο, τραγουδάει από το Άλσος Κηφισιάς.

Έξι κάμερες, ένας γερανός και ένα drone συνθέτουν μια διαδικτυακή συναυλία με σκηνοθέτη τον Στέφανο Παπαδόπουλο.

Η συναυλία θα εκπέμψει: https://www.facebook.com/foteinidarra, www.kifissia.gr

Σε ταυτόχρονη αναμετάδοση: https://www.youtube.com/channel/UC20GFk47Tv0UnT1SMhbsY7A, https://el-gr.facebook.com/kifissia.gr/

Η διαδικτυακή συναυλία θα εκπέμψει την Τρίτη 09 Ιουνίου 2020 και ώρα 21:00.

Η μεγαλύτερη έκθεση της ελληνικής ανθοκομίας άνοιξε στις 29 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουνίου, στο καταπράσινο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», με όλα τα μέτρα προστασίας προκειμένου οι επισκέπτες της να περιηγηθούν σε αυτή με ασφάλεια.