Τι θα δούμε και θα ακούσουμε σε live streaming το Σαββατοκύριακο;

Τι θα δούμε και θα ακούσουμε σε live streaming το Σαββατοκύριακο;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από όπερα μέχρι ηλεκτρονική μουσική περιλαμβάνει το πρόγραμμα

05 Ιουνίου 2020

To πρώτο διαδικτυακό φεστιβάλ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής συνεχίζεται το Σάββατο 6 Ιουνίου στις 20.00 με το μουσικό παραμύθι "Η συνέλευση των ζώων" σε μουσική Γιώργου Κουρουπού και στίχους του Περικλή Κοροβέση.

Σολίστ ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος

Μετάδοση στα: www.nationalopera.gr, YouTube ΕΛΣ, Facebook ΕΛΣ, Facebook ΥΠΠΟΑ

Το Σάββατο στις 20:00 έχουμε και μετάδοση ηχογραφημένης συναυλίας του Μιχάλη Δέλτα από το site του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος.

Το Νοέμβριο του 2019 ο Μιχάλης Δέλτα επέστρεψε στο ΚΠΙΣΝ και μας παρουσίασε το νέο του άλμπουμ, Elation, ένα κομψοτέχνημα σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής με νέες συνεργασίες που συνδέουν την Ελλάδα με το Βερολίνο και την Πολωνία.

Ακούστε ΕΔΩ την ηχογραφημένη συναυλία.

Την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 21:00 ο διεθνούς φήμης έλληνας πιανίστας Γιάννης Βακαρέλης και τα  μέλη του διάσημου Philharmonia Quartett Berlin, που αποτελείται από τους τέσσερις εξάρχοντες της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, δίνουν ραντεβού, στην ψηφιακή σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να παρουσιάσουν στο κοινό το Κουιντέτο με πιάνο σε φα ελάσσονα, έργο 34 του Γιοχάννες Μπραμς, μία από τις ωραιότερες συνθέσεις μουσικής δωματίου του Ρομαντισμού.

Δείτε ΕΔΩ

Η Όπερα του Παρισιού, συνεχίζει έως και το Σάββατο την προβολή της όπερας "Rigoletto" του Verdi σε μουσική διεύθυνση του Nicola Luisotti.

Δείτε ΕΔΩ