Ωπ! Η Καίτη Γαρμπή ζωγραφίζει στο Twitter

Ωπ! Η Καίτη Γαρμπή ζωγραφίζει στο Twitter
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία Γαρμπή με πολύ χιούμορ αλλά και φιλοσοφική διάθεση δίνει τα ρέστα της στο Twitter το τελευταίο διάστημα.

05 Ιουνίου 2020

Και έχει έτοιμη την απάντησή της σε διάφορα tweet που ανεβάζει ο κόσμος. Λέει ας πούμε κάποιος: «Τι συμβολίζει άραγε αν δεις την Καιτούλα τη Γαρμπή στον ύπνο σου;» και του απαντάει η Γαρμπή: «Θα μελαγχολήσεις».

Λέει ένας άλλος: «Εγώ γιατί τραγουδάω Καίτη Γαρμπή πρωί πρωί;» για να λάβει την απάντηση «Λογικά θα σε έπιασαν οι ευαισθησίες σου».

Και στο «Καιτη, αν οντως εισαι εσυ, εισαι τιτανοτεραστιο τρολ!» η Γαρμπή απάντησε «Ναι εγώ είμαι, η Καίτη που αγαπούσες».

Απαντάει όμως και σε φιλοσοφικά ερωτήματα: Καίτη η «κιβωτός» έχει κάποιου είδους διαλεκτική σχέση με την φθορά του καπιταλισμού; Ρωτάω για την πτυχιακή μου.
Απάντηση: «Θεωρώ πως ο ποιητής θέλει να τονίσει πως από την εποχή του Νώε μέχρι και του Φοίβου μοναχά στον έρωτα δεν υπάρχει υπεραξία».

Λέει όμως και αυτά: Στις εποχές που ζούμε το «καλό μήνα» μοιάζει περισσότερο ευχή παρά χαιρετισμός. Καλό μήνα λοιπόν! Red heart

Ενώ πήρε θέση και για τον Τζορτζ Φλόιντ: Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ πριν από 57 χρόνια είχε ένα όνειρο πως τα 4 μικρά του παιδιά θα ζουν μια μέρα σε ένα έθνος όπου δεν θα κριθούν από το χρώμα του δέρματος τους,αλλά από το περιεχόμενο του χαρακτήρα τους. Δυστυχώς αυτή η μέρα δεν έχει έρθει ακόμα & το όνειρο παραμένει εφιάλτης

Ενώ έγραψε και με απόλυτο σεβασμό και για την Χαρούλα Αλεξίου: Ο Μπουκόφσκι έλεγε πως ο διανοούμενος λέει κάτι απλό με δύσκολο τρόπο. Ο καλλιτέχνης λέει κάτι δύσκολο με απλό τρόπο. Η Χαρούλα Αλεξιου με τον τρόπο που είπε το «αντίο» στην τέχνη της τα είπε όλα. Respect!

Το ερώτημα είναι αν χειρίζεται η ίδια το λογαριασμό της ή έβαλε, το τελευταίο διάστημα, κάποιον άλλον