Voucher για τους κατόχους εισιτηρίων του EJEKT Festival

Voucher για τους κατόχους εισιτηρίων του EJEKT Festival
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η διοργανώτρια εταιρεία δίνει διευκρινήσεις για όσους δεν επιθυμούν παρακολουθήσουν τους Red Hot Chili Peppers το 2021.

05 Ιουνίου 2020

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας του EJEΚT Festival σύμφωνα με την οποία «όσοι δεν γνωρίζουν αν θα παρακολουθήσουν τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στις 26 Ιουνίου του 2021 και είχαν αγοράσει εισιτήριο για φέτος, θα λάβουν ένα voucher ίσης χρηματικής αξίας με το εισιτήριό τους το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε οποιαδήποτε διοργάνωση της MGT Productions (διοργανώτρια εταιρεία του EJECT), εντός 18 μηνών».

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Πολιτισμού ανακοίνωσε τον περασμένο Μάιο ότι δημιουργείται το Voucher για πολιτιστικά γεγονότα όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες του εξωτερικού, χωρίς όμως να έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, μετά την ανάρτηση της διοργανώτριας εταιρείας στο Facebook και στο Instagram αρκετοί είναι εκείνοι που σε σχόλιά τους κάνουν λόγο για «κοροϊδία»,«ντροπή», ενώ ζητούν «να τους επιστραφούν τα χρήματα άμεσα».

Ορισμένα από τα σχόλια:

«Μην ξεχνάτε ότι κανενός έμπορα που δραστηριοποιείται εντός Ε.Ε οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας δεν ισχύουν οι κανονισμοί πάνω από τους νόμους και τους κανόνες της Ε.Ε... Το voucher είναι εναλλακτική επιλογή όχι μονόδρομος. Αρα αν κάποιος θέλει πίσω τα λεφτά του, μπορεί να τα πάρει ακέραια. Και θα τα πάρει αν τα διεκδικήσει μέσω της υπηρεσίας προστασίας καταναλωτή...»

«Αυτό να το διαβάσουν όσοι θέλουν να αγοράσουν ξανά εισιτήριο για ejekt festival για να γνωρίζουν ότι σε αντίστοιχη κατάσταση θα τους τα φάνε. Τουλάχιστον απαράδεκτη αντιμετώπιση. Δικαιούμαστε την επιστροφή χρημάτων καθώς τα σχέδιά μας ήταν για τη συγκεκριμένη συναυλία και μόνο για το 2020».

«Παιδια δεν ειναι σωστα αυτα. Εγω θελω να ειμαι στη συναυλια το 21 αλλα δε μου λεει κανεις τι θα συμβει μετα απο 1 χρονο.Θελω τα λεφτα μου πισω οχι voucher ( δεν ενδιαφερομαι για κατι αλλο που διοργανωνει η εταιρεια σας) κ αν ειμαι καλα του χρονου ξαναγοραζω».

«Σε ολα τα μεγαλα φεστιβαλ του εξωτερικού που αλυρωθηκαν και θα γινουν του χρονου αυτουσια ισχυουν τα φετινα εισητηρια χωρις επιστροφες. Άιντε!»

«It's a joke, I don't even know if I'll be alive in one year time. I'm gonna try to dispute the transaction with my bank and ask for charge back».

«This is crazy, a lot of people are traveling from abroad and will probably not be able to use your stupid voucher for any event in Greece whatsoever. We demand refund!».