Media News εν τάχει (09/06)

Media News εν τάχει (09/06)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «Παλιές Αγάπες» πάνε... στο Mega.

09 Ιουνίου 2020

Ένα ακόμα «reunion» για τους Πυξ Λαξ, αυτή τη φορά για τα «σπιτικά» sessions του «μεγάλου καναλιού». Την ερχόμενη Παρασκευή 12/06 στις 11 το βράδυ, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της από κοινού 30χρονης πορείας τους, στο ελληνικό ροκ και «έντεχνο» ρεπερτόριο. Μαζί τους θα είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Στέλιος Διονυσίου, η Μαρίζα Ρίζου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Νίκος Στρατάκης και ο Γιώργος Στρατάκης.

-------------------------

«Ανοίγουν σαμπάνιες» στην ΕΡΤ για το ERTflix.

Όπως αναφέρει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, η υπηρεσία που «διεκδικεί να γίνει η μεγάλη έκπληξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν» είχε περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια τηλεθεατές από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η αναβάθμιση της ERT Hybrid. Συγκεκριμένα, μέσω της υβριδικής τηλεόρασης μπήκαν στο ERTflix 864.244 τηλεθεατές τον Απρίλιο και 915.704 τηλεθεατές τον Μάιο, ενώ μέσω του webtv.ert.gr είχε περισσότερες από 5,5 εκατομμύρια επισκέψεις.

-------------------------

Το «πειρατικό» του 2004 αναβιώνει στην Cosmote TV.

Με μια επετειακή εκπομπή 6 επεισοδίων η συνδρομητική πλατφόρμα θα γιορτάσει φέτος την συμπλήρωση 16 ετών από την κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδος. Από τη Δευτέρα 29/06 μέχρι και το Σάββατο 04/07 στις 20.04, τα «2004 Δευτερόλεπτα» θα έχουν ως κεντρικό παρουσιαστή έναν παίκτη της «χρυσής» ομάδας του Euro της Πορτογαλίας, με έναν καλεσμένο από τον χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής και του θεάματος, που θα περιγράφει την εμπειρία του από τις ημέρες του «πειρατικού». Στο πρώτο επεισόδιο ο Γιώργος Καραγκούνης υποδέχεται την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη.