Πώς να μην πάρει κρατική διαφήμιση κ. Στέλιο Πέτσα το proti eidisi news;

Πώς να μην πάρει κρατική διαφήμιση κ. Στέλιο Πέτσα το proti eidisi news;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επειδή έχει ανεβάσει όλο κι όλο ένα post στη βραχύβια ζωή του;

10 Ιουνίου 2020

Δείτε εδώ, στο υπέροχο protieidisinews.blogspot.com

Το πρώτο post του δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου για να μας πει να... κρατάμε αποστάσεις. Επρεπε, βλέπετε, να δικαιολογήσει τη διαφήμιση (που φαίνεται να υπάρχει στο blog ως μπάνερ). Τότε φτιάχτηκε το συγκεκριμένο blog γιατί έπρεπε κάπου να μπει η διαφήμιση. 

Το δεύτερο και τελευταίο post του ανέβηκε στις 26 Μαΐου για να μας πει «Λήψη μέτρων διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά τη χρήση κλιματιστικών μονάδων».

Αυτά και τίποτε άλλο. Πώς λοιπόν να μην πάρει διαφήμιση από το «Μένουμε Ασφαλείς»; Δικαίως. Κύριε Πέτσα, μπράβο και ξανά μπράβο. Προφανώς το συγκεκριμένο blog πληροί τα κριτήρια που έθεσε ο υπουργός, της αντικειμενικότητας και της δημοτικότητας για να πάρει χρήματα από την καμπάνια «Μένουμε Ασφαλείς». 

Πιάνουν τόπο τα χρήματα άλλωστε αφού το συγκεκριμένο blog το έχουν επισκεφτεί έως τώρα 11 άτομα (10 χωρίς εμάς). 

(update: Θαύμα, θαύμα, ξαφνικά το blog άρχισε να ανεβάζει ειδήσεις και μάλιστα με παλιότερη ημερομηνία... Αλλά ο διαχειριστής του δεν ξέρει πως φαίνεται, γιατί όπως μας γράφει σχετικά ένας φίλος, «προσθέτουν άρθρα με παλιά ημερομηνία αλλά ο χρήστης έχει εγγραφεί στο blogger τον Μάιο του '20 και είναι πολύ κουτοπόνηρος. Όσο παλιά και να βάλει και 10 χρόνια ημερομηνίες να βάλει, είναι βλάκας αν νομίζει ότι θα μας ξεγελάσει».)