Τι μπορούμε να δούμε live το Σαββατοκύριακο;

Τι μπορούμε να δούμε live το Σαββατοκύριακο;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Χορευτικοί ρυθμοί δίπλα στη θάλασσα αλλά και σε ταράτσες και λαϊκά τραγούδια σε μικρές μουσικές σκηνές

12 Ιουνίου 2020

Το Temple ανοίγει ξανά τις πόρτες του και μας περιμένει την Παρασκευή και το Σάββατο με δύο μοναδικές βραδιές.

Την Παρασκευή, υποδέχεται τρεις σπουδαίους παραγωγούς αλλά και συμπορευτές του Temple από το ξεκίνημα του: Τον ANFS, που βρίσκεται πίσω από Vanilla και Modal Analysis, τον Morah της πλατφόρμας Phormix και Vanilla και τον Bekha Mujiri γνωστό και ως Sepho αλλά και DJ Problems.

Το Σάββατο, το project United in Techno επανέρχεται... reunited με τους αγαπημένους μας Echoflex, συνιδρυτή της Electric Pressure και μέλος του CoMA, τον Jerm της Analogue και CoMA, αλλά και τους Cosmonauts residents Saniter & Theremin.

Την Παρασκευή το Bolivar Beach Bar μας υποδέχετια με τον Dj/producer George Seragos να επιλέγει τις μουσικές. Μαζί του Reign of Time & Salin.

Το Σάββατο, στα decks του Bolivar ανεβαίνει η Dj/producer Xenia Ghali και επιλέγει τις μουσικές στο Bolivar Beach Bar το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουνίου. Μαζί της Jay Madox & Rezo.

Το Gazarte έχει επιστρέψει δυναμικά και έτσι για Παρασκευή και Σάββατο μας έχει ετοιμάσει δύο μοναδικές βραδιές.

Την Παρασκευή ο Nikos Maraveyas, με αύρα καλοκαιρινή και τροπικά χρώματα, μας ταξιδεύει μέσα από τις μουσικές του επιλογές στις μουσικές του κόσμου και στους δικούς του up-tempo ρυθμούς, ενώ το Σάββατο στην ταράτσα ανεβαίνει ο Dj Noiz

Δυναμικό παρόν όμως δίνει και το λαϊκό τραγούδι.

Έτσι, την Παρασκευή οι Rebetien εμφανίζονται στο Galata Gazi και o Δημήτρης Κρανίδας (μπουζούκι, φωνή), η Εύα Ξένου (φωνή), ο Σωτήρης Παπατραγιάννης (μπαγλαμάς, φωνή) και ο Άγης Παπαπαναγιώτου (κιθάρα, φωνή) στις 1002 Νύχτες.

Το Σάββατο στις 1002 Νύχτες ο Μανώλης Πάππος, ο Κώστας Δουμουλιάκας και η Ανατολή Μαργιόλα κάνουν ένα ταξίδι στα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια, ενώ ο Haig Yazdjian ανεβαίνει στη σκηνή του Galata Gazi.

Νύχτες ραδιοφώνου

Το Jazzét Café επανέρχεται στα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός της Ert Open, Μάνθος Γιουρτζόγλου θα επιλέξει μουσικές από την Ελληνική τζαζ σκηνή χαρίζοντας ένα διαφορετικό άρωμα καλοκαιριού στο φιλόμουσο ακροατήριο του Jazzét Café.

Το Σάββατο, οι JBizz έρχονται στον Ορφέα της Φωκίωνος Νέγρη με αφιέρωμα στον James Brown, ενώ την Κυριακή η ερμηνεύτρια Δέσποινα Αποστολίδου συναντά στην ατμοσφαιρική σκηνή του Galata Gazi τους Bassoud.