Σεξ με θέα στην πίσω όψη

Σεξ με θέα στην πίσω όψη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι οδηγίες για το σημερινό άνοιγμα των οίκων ανοχής είναι ένα πραγματικό έπος.

15 Ιουνίου 2020

Σας δίνουμε το περίγραμμα, με λίγα λόγια: σεξ στα γρήγορα, καλύτερα από πίσω και όχι από μπροστά ώστε να μην υπάρχει επαφή, δεν χρησιμοποιούμε βρώσιμα αντικείμενα (αγγούρια, μπανάνες και άλλα), καλό είναι να φοράμε μάσκα και να κάνουμε παιχνίδια με αυτή.

Συνίσταται μάλιστα η «εφαρμογή γαντιών μιας χρήσης» αλλά και η «αποφυγή περιττής φυσικής επαφής (όπως η χειραψία)»

Δεν χρειάζεται να πούμε ότι οι εργαζόμενοι στους οίκους ανοχής κερδίζουν το σεβασμό όλων μας. Ούτε και να εξηγήσουμε γιατί είναι ανώτεροι από πολλούς άλλους εργαζόμενους, τη συντριπτική πλειοψηφία. Δεν θα αναφέρουμε τα αυτονόητα

* Πρέπει, λέει, να διατηρούνται ανοικτά τα παράθυρα και οι πόρτες εκτός φυσικά από τις πόρτες δωματίων όπου παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες.
* Η χρονική διάρκεια παροχής υπηρεσιών να μην ξεπερνά τα 15 λεπτά ανά πελάτη. 
* Απαγορεύεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες.
* Κατά τη σεξουαλική επαφή, θα πρέπει να εφαρμόζονται σεξουαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή (η θέα προς την πίσω όψη που λέμε στην αρχή - δεν μας χαλάει).
* Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων. Δηλαδή;
* Χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης, εάν είναι δυνατόν. Απολύμανση εργαλείων εργασίας μεταξύ δύο πελατών. Απαγόρευση χρήσης βρώσιμων σεξουαλικών αντικειμένων (τα αγγούρια κτλ).
* Συνιστάται η χρήση υφασμάτινης μη ιατρικής μάσκας για όλες τις υπηρεσίες. Η πρακτική αυτή θα μπορούσε να ενταχθεί στο πλαίσιο παιγνίου προκειμένου να καταστεί αποδεκτή κατά τη διάρκεια των ερωτικών πράξεων.

Οποιος έφταιξε το πρωτόκολλο (παρακάτω) είναι θεούλης...