Media News εν τάχει (15/06)

Media News εν τάχει (15/06)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του Μάνου Χατζιδάκι.

15 Ιουνίου 2020

Με δύο προγράμματα από το αρχείο της η δημόσια ραδιοτηλεόραση αφιερώνει την σημερινή ημέρα στον μεγάλο συνθέτη και πρώην διευθυντή του Τρίτου Προγράμματος, ο οποίος «έφυγε» σαν σήμερα πριν 26 χρόνια. Το πρώτο είναι το επεισόδιο της σειράς «Τραγούδια που έγραψαν ιστορία» από το 1972, που αναφέρεται στον «Μεγάλο Ερωτικό» του Μάνου Χατζιδάκι, και είναι διαθέσιμη μέσα από το ERTflix και την Web TV της ΕΡΤ. Και το δεύτερο είναι απόσπασμα της πολιτιστικής εκπομπής «Συνεικόνες» του 1993, με την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Μάνου Χατζιδάκι στον Κώστα Κωβαίο, στην ιστοσελίδα του αρχείου της ΕΡΤ.

-------------------------

Ο τελικός του «Coppa Italia» ζωντανά στο Mega.

Επιστροφή στις αθλητικές μεταδόσεις για το «μεγάλο κανάλι». Την ερχόμενη Τετάρτη στις 22.00 ο Μιχάλης Τσώχος και ο Αντώνης Κατσαρός θα είναι στην περιγραφή της αναμέτρησης της Νάπολι με τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, για τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Ένας αγώνας με ελληνικό στοιχείο από την πλευρά των τυπικά γηπεδούχων, λόγω του Κώστα Μανωλά και του Ορέστη Καρνέζη, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη «μεγάλη κυρία» του -G.O.A.T. κατά πολλούς- Κριστιάνο Ρονάλντο...

-------------------------

Συνεχίζει στον Alpha ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής εκπομπών για θέματα υγείας. «Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που έβαλε την υγεία μέσα στο σπίτι μας, μας έδειξε πώς να αντιμετωπίζουμε τη ζωή μέσα από μια διαφορετική οπτική και να βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Alpha.

-------------------------

ΕΣΗΕΑ κατά τραπεζών για την «Ελευθεροτυπία».

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την ενέργεια της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς, να ανακόψουν την διαδικασία καταβολής του μεριδίου των εργαζομένων της εφημερίδας από την πώληση του κτιρίου της Μίνωος, εξέδωσε η Ένωση Συντακτών. «Εκτός από παντελώς αβάσιμη νομικά, μόνο με ακραία αναλγησία μπορεί να παρομοιαστεί, καθώς το μόνο που θα επιτύχουν οι τράπεζες είναι η καθυστέρηση στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των εργαζομένων, η οποία μπορεί να φθάσει τα τέσσερα και πέντε χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων, καλώντας την κυβέρνηση να παρέμβει στο θέμα.