Τα live του Σαββατοκύριακου

Τα live του Σαββατοκύριακου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ακούμε μουσική σε ταράτσες, αυλές και δίπλα στη θάλασσα

19 Ιουνίου 2020

Εν αναμονή της επιστροφής των συναυλιών και ενώ το καλοκαίρι προχωρά, τα μικρά live συνεχίζονται, ενώ δε λείπουν και τα dj set. Σε κάθε περίπτωση, όπου και αν επιλέξετε να βρεθείτε είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Στην ταράτσα του Gazarte και αυτήν την Παρασκευή ανεβαίνει ο Νίκος Μαραβέγιας, ενώ το Σάββατο ο Dj Noiz.

Dj set έχουμε και στην παραλία και συγκεκριμένα στο Bolivar Beach Bar με τρεις πολυαγαπημένους Dj/producers G.PAL / Adrianos Papadeas / George Seragos σε ένα μοναδικό b3b set την Παρασκευή και το Σάββατο τη σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος μας resident DINO MFU.

Πηγαίνοντας προς το κέντρο ο Σπύρος Γραμμένος εμφανίζεται την Παρασκευή στον Ορφέα της Φωκίωνος Νέγρη, ενώ στη Ρότα η Αργυρώ Καπαρού την Παρασκευή και το Σάββατο.

Την πρώτη από τις δύο εμφανίσεις τους θα κάνουν την Παρασκευή οι Dreamy Whispers στην αυλή της Αφρικάνα. Το Σάββατο στην ίδια αυλή θα μπούμε σε Jazzy mood με τη Σοφία Καμηνά.

Εάν πάλι έχετε όρεξη για βόλτα στο Θησείο, την Παρασκευή ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος μας καλεί σε ένα καλοκαιρινό live πάρτι στο Θέσις 7.

Δυναμικό παρόν όμως δίνουν και τα λαϊκά τραγούδια. Έτσι, στις 1002 Νύχτες ο Δημήτρης Κρανίδας, η Εύα Ξένου, ο Σωτήρης Παπατραγιάννης και ο Άγης Παπαπαναγιώτου παρουσιάζουν για ακόμη μία Παρασκευή ρεπερτόριο με ρεμπέτικα και λαϊκά.

Το Σάββατο, ακολουθούν ο Μανώλης Πάππος, ο Κώστας Δουμουλιάκας και η Ανατολή Μαργιόλα.

Στις 1002 Νύχτες επιστρέφουν την Κυριακή και οι Aqua Fortis.