Πού θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Πού θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ελάχιστα τα live για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου...

26 Ιουνίου 2020

Περιμένοντας τον Ιούλιο που θα σημάνει και την έναρξη των συναυλιών, ρίχνουμε μια ματιά στα live του Σαββατοκύριακου.

Αρχίζουμε από την παραλία και συγκεκριμένα από το Bolivar Beach Bar όπου αναμένεται τα decks να πάρουν φωτιά Παρασκευή και Σάββατο.

Την Παρασκευή οι πολυαγαπημένες Dj/ Radio Producers το Best Radio 92.6 Anna Maria X, Cleopatra Fyntanidou,Maria Papidaki και Evi Sidiropoulou σε ένα μοναδικό dj set, ενώ το Σάββατο ο αγαπημένος resident dj DINO MFU γιορτάζει τα 40α του γενέθλια με ένα special extended dj set.

Στην ταράτσα του Gazarte δίνουμε ραντεβού και αυτήν την Παρασκευή για να το Νίκο Μαραβέγια, ενώ το Σάββατο με μουσικές από τα 60s έως το σήμερα, ο Mitch Darkstar μπλέκει blues, jazz, funk και soul ήχους με hip-hop και να ξεσηκώνει με επιλογές, που μόνο Sin&Soul είναι.

Οι Dreamy Whispers, το συγκρότημα που έχει πάει το κεφάλαιο διασκευή σε άλλο επίπεδο νοιώθει ''Σαν στο σπίτι του'' στην αυλή της Αφρικάνα την Παρασκευή, ενώ παραμένοντας στην περιοχή συναντάμε τους Human Touch στο Galata Gazi.

Στον Ορφέα η Martha Moreleon συναντά τον Μάριο Στρόφαλη, ενώ το Σάββατο ο Σπύρος Γραμμένος εμφανίζεται για δεύτερη φορά.

Αν πάλι προτιμάτε πιο λαϊκούς δρόμους, στις 1002 Νύχτες το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεμπέτικα και λαϊκά. Στο ίδιο κλίμα και το πρόγραμμα του Σαββάτου με τον Μανώλη Πάππο.

Το Σάββατο, η Σοφία Καμηνά στη φωνή, ο Θάνος Χρήστου στην κιθάρα και ο Βασίλης Νικολόπουλος στο μπάσο, μας ταξιδεύουν μέσα από γνωστά pop/soul/blues κομμάτια και αγαπημένα jazz standards στην Αφρικάνα.