Media News εν τάχει (29/06)

Media News εν τάχει (29/06)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ρευστό από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Mega και τα έντυπά του.

29 Ιουνίου 2020

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους περίπου 16 εκατομμυρίων (15.986.400 ευρώ) έγινε στις αρχές Ιουνίου στην Άλτερ Έγκο, που ελέγχει τα ΜΜΕ του επιχειρηματία, με το κεφάλαιό της να ανέρχεται πλέον σε 40.823.925 ευρώ. Είναι η πρώτη «ένεση» ρευστού στην εταιρεία μετά την επαναλειτουργία του «μεγάλου καναλιού», τον περασμένο Φεβρουάριο, εν όψει και της πρώτης του κανονικής σεζόν υπό το νέο ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

-------------------------

Το «Καλοκαίρι #not» επανέρχεται στο Open με δύο (πραγματικά) ζευγάρια παρουσιαστών.

Από τη Δευτέρα 06/07 και κάθε μέρα στις 10.00, αντί του «Ευτυχείτε», ξεκινά για δεύτερη σεζόν η καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του Open. Φέτος, παρουσιαστές και συμπαρουσιαστές θα είναι δύο ζευγάρια της πραγματικής ζωής. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, που ήταν στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, και η Ναταλί Κάκκαβα που ήταν επί σειρά ετών παρουσιάστρια καιρού στο Mega, έχοντας μαζί τους την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, που συμμετέχουν και στο «Just The 2 Of Us».

-------------------------

Ο τελικός του κυπέλλου Γερμανίας στη Nova.

Η αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου που θα κρίνει αν η τυπικά φιλοξενούμενη Μπάγερν Μονάχου θα κάνει φέτος το ντάμπλ ή αν το τρόπαιο καταλήξει στην τυπικά γηπεδούχο Λεβερκούζεν, θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports 3 HD, το Σάββατο 04/07 στις 21.00, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.