Τότε που δεν κατάλαβαν το σχόλιο της Athens Voice και οι... κανονικοί άνθρωποι

Τότε που δεν κατάλαβαν το σχόλιο της Athens Voice και οι... κανονικοί άνθρωποι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μας «έσκασε» στο timeline, ήταν πέρυσι τέτοια ημέρα ακριβώς που η Athens Voice έτρωγε το κράξιμο της ζωής της.

30 Ιουνίου 2020

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Τέτοια ημέρα πέρυσι λοιπόν η Athens Voice ανέβαζε το «διάσημο» και κατάπτυστο σχόλιο: «Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού».

Η Athens Voice σχολίαζε τον θάνατο μίας γυναίκας από την Αρμενία που πήδησε από τον πρώτο όροφο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας μην και την πιάσουν χωρίς άδεια εργασίας και την απελάσουν.

Το σχόλιο ήταν άθλιο αλλά ακόμα χειρότερη ήταν η απάντηση της Athens Voice

Ιδού: «Παρά τις προθέσεις μας το σχόλιο παρερμηνεύτηκε. Όχι μόνο από αυτούς που το παρερμήνευσαν επίτηδες ακριβώς γιατί καταλάβαιναν τη στόχευσή του. Αλλά και από κανονικούς ανθρώπους και από φίλους μας».

Μία απάντηση που μόνο σαν συγγνώμη δεν έδειχνε αλλά, έμοιαζε, σαν να δικαιολογούσε το αρχικό σχόλιο.

Και ήταν τότε που στο Athens Voice 102.5 κρατούσαν μία, μάλλον, υποκριτική στάση. Την επομένη του σχολίου το έκαναν τουμπεκί και δεν είπαν ούτε μισή λέξη. Σαν να μην συνέβη ποτέ το παραμικρό. Αλλά την επομένη της (καταδικαστέας, φυσικά) καταδρομικής του Ρουβίκωνα στα γραφεία τους, ξεσπάθωναν. Τη μία τσιμουδιά (είχε πέσει γραμμή;) και την άλλη στα κάγκελα. Τη μία να το προσπερνάς χωρίς να βρίσκεις να πεις μία λέξη κι ας σε βρίζει όλη η Ελλάδα και την άλλη να γίνεσαι δημόσιος κατήγορος. Δεν είναι αυτό υποκρισία; 

Λογικό για ένα ραδιόφωνο με διευθυντή τον Στέφανο Τσιτσόπουλο που είναι τελευταίο στις ακροαματικότητες: 37ο ανάμεσα σε 39 ραδιόφωνα, ευτυχώς που περνάει τον Χριστιανισμό 104.3 για τους Πεντηκοστιανούς.