Αναβολή... στην αναβολή για τη λίστα των 20 εκατομμυρίων ευρώ στα ΜΜΕ

Αναβολή... στην αναβολή για τη λίστα των 20 εκατομμυρίων ευρώ στα ΜΜΕ
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Θέμα ημερών» σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα.

02 Ιουλίου 2020

Σε ερώτηση του Κώστα Σαββόπουλου της Αυγής, που έγινε στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, για την (πολυσυζητημένη) λίστα με τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ για το «Μένουμε Σπίτι», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέβαλε κι άλλο την δημοσίευσή της λέγοντας πως «είναι θέμα ημερών» καθώς οι αρμόδιοι βρίσκονται στην φάση ολοκλήρωσης του ελέγχου της. Ιδού ο σχετικός διάλογος:

Δημοσιογράφος: Κύριε Εκπρόσωπε καλησπέρα σας. Μπορείτε να μας προσδιορίσετε τον χρόνο δημοσίευσης της λίστας με τα ποσά που έλαβαν τα ΜΜΕ για τη διαφημιστική καμπάνια κατά του κορονοϊού; Και αν υπάρχει καθυστέρηση, σε τι οφείλεται;

Στέλιος Πέτσας: Όσον αφορά το ζήτημα της διαφημιστικής εκστρατείας για τον κορονοϊό, ήταν μια εκστρατεία που έσωσε ζωές, κυριολεκτικά. Είμαστε στην φάση ολοκλήρωσης και του ελέγχου, και έχει ξεκινήσει και η διαδικασία της αποπληρωμής από το Υπουργείο Οικονομικών, και είναι θέμα ημερών. Δηλαδή είναι κάποια 24ωρα που απομένουν για τη δημοσιοποίηση της λίστας με το Μέσο και το ποσό το οποίο έλαβε. Επομένως, δεν μπορώ να είμαι απολύτως σαφής, αλλά είναι θέμα ημερών.

Και το βίντεο (στο 17:23):