Media News εν τάχει (03/07)

Media News εν τάχει (03/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάλεσμα συμπαράστασης από τα σωματεία του Τύπου στους πρώην εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας.

03 Ιουλίου 2020

Οι Ενώσεις των συντακτών, του προσωπικού, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, με κοινή τους ανακοίνωση τους εξέφρασαν την στήριξή τους στους απολυμένους της ιστορικής εφημερίδας, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν, την Τρίτη 07/07 στις 11.00, έξω από τα γραφεία της Alpha Bank στην Σταδίου 40. «Ζητάμε την άμεση απόσυρση των καταχρηστικών ανακοπών των τραπεζών και καλούμε την κυβέρνηση να τηρήσει τη δέσμευσή της και να δώσει σύντομα οριστική λύση στο πρόβλημα», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο των σωματείων.

-------------------------

Η Μάγδα Φύσσα μιλά στο Δεύτερο Πρόγραμμα.

Αύριο στις 19.00 η μητέρα του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε πριν περίπου 7 χρόνια, θα είναι καλεσμένη της εκπομπής «Με τα πόδια μέχρι την αλήθεια», της Λίνας Νικολακοπούλου και της Αλεξάνδρας Χριστακάκη, στο «έντεχνο» δημόσιο ραδιόφωνο. Εκεί θα μιλήσει για τα παιδικά χρόνια του γιού της, τα ενδιαφέροντά του, την επιρροή στην μουσική του από τη συνοικία όπου μεγάλωσε, τα ανεκπλήρωτα σχέδιά του και την δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, εκείνη την περίοδο.

-------------------------

Δύο νέες ξένες σειρές στη νυχτερινή ζώνη του Mega.

Από την Δευτέρα 06/07 και κάθε μέρα, το «μεγάλο κανάλι» θα προβάλλει την αστυνομική σειρά «Mr. Mercedes», η οποία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Stephen King, και τη δραματική σειρά «Outlander», που με τη σειρά της είναι βασισμένη στο best seller της Diana Galbadon, στις 12 τα μεσάνυχτα και στην 1 τη νύχτα αντίστοιχα.