Media News εν τάχει (08/07)

Media News εν τάχει (08/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Νίκος Ξυδάκης αναλαμβάνει κι επισήμως τον 105.5 Στο Κόκκινο.

08 Ιουλίου 2020

Ο δημοσιογράφος και πρώην στέλεχος στα Υπουργεία Εξωτερικών και Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νέος διευθυντής του ραδιοσταθμού του κόμματος, όπως σας είχαμε πει ΕΔΩ από τον Ιούνιο, στη θέση του Νίκου Σβέρκου. Εκείνος, με τη σειρά του, αναλαμβάνει το ίδιο πόστο στο site της Αυγής «με στόχο την αναδιαμόρφωση και την ανάπτυξη της ψηφιακής παρουσίας του ομίλου», όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

-------------------------

Έφτασαν το (νέο) «peak» τους σε τηλεθέαση οι «Άγριες Μέλισσες».

Άλλο ένα ρεκόρ για την σειρά εποχής του ΑΝΤ1, η οποία είναι ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα της φετινής σεζόν. Χθες οι «Άγριες Μέλισσες» έφτασαν το 40,1% στο 18-54, επίδοση που αποτελεί νέα καλύτερη επίδοση τηλεθέασης για τη σειρά, με 1.501.577 τηλεθεατές κατά μέσο όρο να την παρακολουθούν. Επιπλέον σε επί μέρους γυναικείο κοινό σημείωσε 57,4%, και στους άνδρες 34,2%.

-------------------------

Δυναμικό ξεκίνημα στους πίνακες τηλεθέασης για το «Καλοκαίρι #not».

Η νέα καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του Open, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Ναταλί Κάκκαβα, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, σημείωσε χθες την παρθενική της πρωτιά έχοντας μέσο όρο 15,6% στο 18-54, φτάνοντας σε τέταρτο μέχρι το 20,9%. Περισσότερο δημοφιλής ήταν στις γυναίκες 25-44 με μέσο όρο 24,5%.