Media News εν τάχει (09/07)

Media News εν τάχει (09/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα του Mega.

09 Ιουλίου 2020

Από αύριο ο (νυν) διευθυντής ενημέρωσης του «μεγάλου καναλιού», Σταμάτης Μαλέλης, μετακινείται στη γενική διεύθυνσή του, ενώ την θέση του στον ειδησεογραφικό τομέα του Mega αναλαμβάνει ο Γιάννης Μιχελάκης. Το νέο πρόσωπο στην Συγγρού 340 ήταν, μεταξύ άλλων, πρώην κυβερνητικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, και επί σειρά ετών διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του -«αντίπαλου» τότε- ΑΝΤ1.

-------------------------

«Alpha Παντού» καθημερινά και για όλο το καλοκαίρι.

Η καλοκαιρινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha θα αντικαταστήσει από την άλλη Δευτέρα 20/07 τις «κανονικές» εκπομπές του καναλιού, και θα μεταδίδεται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή από τις 09.00 εως τις 12.00. Στο «τιμόνι» της η Βίκυ Χαντζή, ο Παναγιώτης Σουρέλης και η Φωτεινή Πετρογιάννη.

-------------------------

«Αυλαία» για το «Just The 2 Of Us» το Σάββατο.

Το show του Νίκου Κοκλώνη που ανέβαζε ψηλά το Open στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο, φτάνει στο τέλος του για φέτος. Το ερχόμενο Σάββατο στις 22.00 τρία ζευγάρια, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, θα διεκδικήσουν το μεγάλο και φιλανθρωπικού χαρακτήρα έπαθλο. Μαζί τους στη σκηνή και τα υπόλοιπα 11 ζευγάρια που αποχώρησαν τις προηγούμενες εβδομάδες.

-------------------------

Ο κινηματογραφικός Ennio Morricone στο Kosmos 93.6.

Την ερχόμενη Κυριακή 18.00 με 20.00, ο Γιάννης Πετρίδης θα αποτίσει τον δικό του φόρο τιμής στον μεγάλο Ιταλό συνθέτη, που «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγα 24ωρα. Στην εκπομπή θα ακουστούν αποσπάσματα από όλες τις ταινίες που η μουσική του Ennio Morricone ήταν υποψήφια για Oscar, αλλά και άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ταινίες στις οποίες τη μουσική έχει γράψει ο ίδιος. Επιπλέον θα ακουστούν και σπάνιες διασκευές σε συνθέσεις του.