Media News εν τάχει (10/07)

Media News εν τάχει (10/07)
Ακολουθήστε μας στο Google news

ΕΤΕΡ: «Για τα μάτια του κόσμου η επιστροφή χρημάτων από την Άλτερ Έγκο».

10 Ιουλίου 2020

Εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και του μιντιακού του ομίλου στράφηκε η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας, με αφορμή την κίνησή του να δώσει πίσω τα ποσά που έλαβε για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι». Όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση «πιάστηκαν όλοι μαζί με την γίδα στην πλάτη, και ο κ. Μαρινάκης προσπαθεί να αποποιηθεί τις όποιες ευθύνες που του αναλογούν και να παρουσιάσει τον εαυτό του, άλλη μια φορά, σαν ακριβοδίκαιο και εθνοσωτήρα», κατηγορώντας τον, επιπλέον, ότι οδήγησε την πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega, του ΔΟΛ, του in.gr και του Βήμα FM στην υπογραφή «ντροπιαστικών ατομικών συμβάσεων εργασίας».

-------------------------

Ανακοινώθηκαν κι επισήμως οι νέοι επικεφαλής της ΕΡΤ.

Όσον αφορά τα μουσικά ραδιόφωνα, το Δεύτερο Πρόγραμμα αναλαμβάνει η Μαρία Κοζάκου, το Τρίτο Πρόγραμμα η Βιργινία Νείλα από κοινού με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, και το Kosmos 93.6 ο Λεωνίδας Αντωνόπουλου, όπως σας είπαμε χθες ΕΔΩ. Οι υπόλοιποι που ανέλαβαν πόστα στο Ραδιομέγαρο είναι οι Τάσος Ρωσόπουλος (διευθυντής των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ), Κωνσταντίνος Μαντουρέκας Μαχαίρας (διευθυντής απόδημου Ελληνισμού), Δώρα Χειράκη (διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας), Παναγιώτα Ξύδη (προϊσταμένη του τμήματος ανάπτυξης και διαχείρισης ψηφιακών μέσων) και Ελένη Θώδου (προϊσταμένη του τμήματος έρευνας και ανάλυσης), μαζί με όλους τους προϊσταμένους της γενικής διεύθυνσης τεχνολογίας και λειτουργίας μέσων.

-------------------------

Με Noor 1 και υποθέσεις στο CAS η «Δίκη στο Open».

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 23.15 η εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη θα παρουσιάσει ένα βίντεο-ντοκουμέντο για την υπόθεση του πλοίου που πιάστηκε να μεταφέρει ναρκωτικά, τις αποφάσεις που εκκρεμούν στο CAS για τις ελληνικές ομάδες, τις «χαριστικές συμβάσεις» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τις επίμαχες φάσεις των αγώνων της Super League και τις εξελίξεις για τους νέους αρχιδιαιτητές.