Μαζί στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Μάνεσης

Μαζί στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Μάνεσης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (13/07)

13 Ιουλίου 2020

Αλλαγές στην πρωινή και τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, με τη νέα σεζόν. Από τη Δευτέρα έως και την Παρασκετή 11.00 με 13.00, αμέσως μετά το «Happy Day», η Ελεονώρα Μελέτη θα παρουσιάζει μια «infortainment» εκπομπή στα πρότυπα του επιτυχημένου «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Μάλιστα, ο ίδιος ο Νίκος Μάνεσης θα είναι ο αρχισυντάκτης της νέας εκπομπής. Το γεγονός αυτό θα φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα των ΜΜΕ του ομίλου, με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Alpha να αλλάζει ώρα και τον Νίκο Μάνεση να μην συνεχίζει πλέον στο πρωινό 10-12 του Alpha 98.9.

-------------------------

Μείωση μετοχικού κεφαλαίου στην Frontstage.

Εξελίξεις στο οικονομικό κομμάτι του ομίλου της Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου, που κατέχει τους ραδιοσταθμούς En Lefko 87.7, Hit 88.9, Red 96.3 και Μελωδία 99.2. Στις 23 Ιουνίου αποφασίστηκε η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 2.533.576,50 ευρώ και η μείωση της ονομαστικής αξίας της κάθε μετοχής της στο μισό περίπου (από 17,11 ευρώ σε 8,92 ευρώ). Ανάλογη κίνηση είχε γίνει στην Frontstage και πέρσι, κατά περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, με επιστροφή χρημάτων στους μετόχους της.

-------------------------

Βραδιές κινηματογράφου για όλο τον Ιούλιο στο Open.

Καθημερινά στις 21.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 20.00 το «ανοιχτό κανάλι» γεμίζει το πρόγραμμά του με κορυφαίες παραγωγές της έβδομης τέχνης. Μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα προβληθούν ταινίες όπως οι «Μυστικοί πράκτορες της Βεγγάζης», «Με το κεφάλι ψηλά», «The Score», «Γενναία Καρδιά» και άλλες, ενώ οι Παρασκευές θα είναι «βραδιές γέλιου» με κωμωδίες όπως οι «Ασκήσεις Ηρεμίας», «Ροζ Πάνθηρας», «Ροζ Πάνθηρας 2» και «Η Νύφη
το Σκάσε».

-------------------------

Τα δημοφιλέστερα προγράμματα της Cosmote TV (06-12/07).

Από ταινίες τα «Bohemian Rhapsody», «Ο Γίγαντας» και «A Taste of Summer» μέσα από τα κανάλια Cosmote Cinema HD. Στον on demand κατάλογο της συνδρομητικής πλατφόρμας τις σειρές «Swedish Dicks» και «Cold Courage», τις ταινίες «Maleficent: Mistress of Evil», «Hunter Killer» και «Charlotte's Web», και το νέο επεισόδιο του «Στο Πλεχτό». Στην υπηρεσία Cosmote TV Movies Club τις ταινίες «Αόρατος Άνθρωπος», «Φύγαμε» και «Οι Σκανταλιάρηδες», και τέλος στο Cosmote History HD τα ντοκιμαντέρ «Κάλλας-Κένεντι-Ωνάσης: Δυο Βασίλισσες για έναν Βασιλιά», «Εξερευνώντας την Ιστορία: Τα 7 Θαύματα του Κόσμου» και «Ο Όλυμπος Εν Κινήσει».