Το ντέρμπι των «δικεφάλων» και τα υπόλοιπα ματς των play off στον Σπορ FM 94.6

Το ντέρμπι των «δικεφάλων» και τα υπόλοιπα ματς των play off στον Σπορ FM 94.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Media News εν τάχει (14/07).

14 Ιουλίου 2020

Το αθλητικό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ θα μεταδώσει ζωντανά όλες τις αυριανές αναμετρήσεις (και) της προτελευταίας αγωνιστικής του «μίνι» πρωταθλήματος. Το ματς που ξεχωρίζει είναι εκείνο της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τους δύο «δικέφαλους» να κοντράρονται για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19.15 Άρης - Παναθηναϊκός
Περιγραφή: Αλέξης Σαββόπουλος

19.15 ΟΦΗ - Ολυμπιακός
Περιγραφή: Μάνος Σουργιάς

21.30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Περιγραφή: Κώστας Μιαούλης

-------------------------

Νέα σύμβαση για τα Studio Pro υπογράφει ο Alpha.

Σε διαπραγματεύσεις με την «Πειραιώς Leasing» που κατέχει το ακίνητο και την «ΔΕΜΚΟ Α.Ε.» του Δημήτρη Κοντομηνά, στον οποίο έχουν εκμισθωθεί τα Studio Pro μέχρι το 2028, βρίσκεται ο Alpha. Όπως αναφέρει η απόφαση του ΔΣ της «Alpha Δορυφορική Α.Ε.» ο διευθύνων σύμβουλος Μανώλης Δραϊνάκης θα αναλάβει για λογαριασμό του καναλιού την υπογραφή της τριμερούς σύμβασης «προς πλήρη διασφάλιση της διατήρησης της κατοχής, χρήσης και εκμετάλλευσης» των εγκαταστάσεων. Από τα Studio Pro, θυμίζουμε, βγαίνουν οι περισσότερες εκπομπές του Alpha (κυρίως οι ψυχαγωγικές) αλλά και ορισμένες του Star.

-------------------------

Οι «Εικόνες» ταξιδεύουν στην Ύδρα.

Η εκπομπή του Τάσου Δούση «μένει Ελλάδα» για αυτό το καλοκαίρι, και επισκέπτεται αγαπημένους προορισμούς της χώρας μας για διακοπές. Απόψε στις 20.00 οι «Εικόνες» πηγαίνουν στην Ύδρα, κάνοντας βόλτες με γαϊδουράκια και απολαμβάνοντας τις λίγες και κρυμμένες παραλίες του νησιού του Αργοσαρωνικού.