Μπογδάνος εναντίον Μπογιόπουλου και ο Μπογιόπουλος... σκιάχτηκε

Μπογδάνος εναντίον Μπογιόπουλου και ο Μπογιόπουλος... σκιάχτηκε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εγραψε ένα tweet ο Νίκος Μπογιόπουλος και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναγνώρισε τον εαυτό του σε αυτό και απειλεί με μηνύσεις.

19 Ιουλίου 2020

Ιδού λοιπόν το tweet του Νίκου, χωρίς ονόματα ή διευθύνσεις: «Ακούω για "φασίστα". Για "ρουφιάνο". Για "γλίτσα". Για "γελοίο". Για "προϊόν και σύμβολο της παρακμής". Ολα αυτά είναι σωστά. Βασικά, όμως, το παιδί είναι για λύπηση...».

Το παίρνει αυτό το tweet λοιπόν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκτοξεύει απειλές εναντίον του δημοσιογράφου του Real FM και του Ημεροδρόμου: «Μπογιόπουλε σου τη χαρίζω χρόνια τώρα κυρίως διότι σε λυπάμαι που από παντού σε πετάνε. Όχι πια. Ήρθε και η δική σου ώρα -με όλο το υλικό που μού´χεις αφιερώσει- να καταλάβεις ότι εδώ δεν είναι ΕΣΣΔ κι εσύ δεν είσαι κομισάριος».

Τώρα γιατί ο Μπογδάνος βγήκε να απαντήσει σε ένα tweet χωρίς ονόματα, είναι πραγματικά ανεξήγητο. Η απάντηση του Νίκου Μπογιόπουλου μετά, λογική και αναπόφευκτη:
«Μπογδάνε,
αφού μας ομολόγησες δημόσια ότι στον "φασίστα", στον "ρουφιάνο", στον "γλίτσα", στον "γελοίο", στο "προιόν και σύμβολο της παρακμής", στον "για λύπηση" της ανάρτησής μου, αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, περιττό να σου πω - τώρα που "ήρθε η ώρα μου" - πόσο... σκιάχτηκα».